Fijne winkel aardige verkopers

Zeer behulpzaam

Behulpzaam en prettige ervaring

Fijne sfeer in een mooie lichte winkel

Vriendelijk personeel en ruim ingericht. Fijne kleedkamers.

Vriendelijk en behulpzaam

De verkoper lichtte me toe dat de maten bij Sissy Boy ruimer vallen dan op het label staat. Dus dat is iets om rekening mee te houden als je thuis toch vindt dat de kleren te losjes zitten. Mijn kleren heb ik geruild, prima geholpen en mijn ervaring is nog altijd dat de medewerkers van Sissy Boy klantvriendelijkheid hoog hebben zitten. Fijne winkel, mooie kleding en spullen en geen opdringerig ondeskundig personeel dat de sfeer bederft.

Een top ervaring

Het was zo als altijd top . Goede service ,leuke spulletjes

Heerlijke winkel qua kleding, meubels en accesoires etc.

Sissy-Boy is ‘n winkel met zoveel diversiteit dat ik er uren zou kunnen rondlopen, verwonderen en ‘t liefst zou leegkopen….

Zeer fijne en complete winkelbeleving

Enorm fijne winkel met een verrassende inrichting gericht op kleding (damen, heren en kinderen) en interieur Mooie kleding, duurzaam en zeer fijne sfeer en personeel

Mooie jas

Zeer mooie jas gevonden, prijs kwaliteit in verhouding en complimenten mogen ontvangen, heel attent van jullie verkoopsters.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik kwam voor extra borden , die waren er. Prima

Personeel herinnerde me aan de klantenkaart. Nu heb ik extra punten. Heel vriendelijk , kom zeker terug

Top winkel!

Altijd in orde Etiketten zijn duidelijk Personeel is altijd vriendelijk Ik heb de collectie heel graag Ik kom nooit met lege handen buiten :-D

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtige winkel!

Heerlijk om te shoppen voor een cadeautje of mooie kleding voor mezelf of mijn man. En natuurlijk de Kerstdecoraties! Elk jaar weer favoriet.

Leuke winkel met fijn personeel

Altijd een feestje om in de winkel te komen. sowieso al voor het leuke assortiment en dan wordt je ook nog eens door gezellig en vriendelijk personeel geholpen!

Prima geholpen in een fijne winkel!

I love Sissy-Boy!!

Heerlijke winkel. Goed personeel een mooie kwaliteit kleding en accessoires! Een feestje om binnen te lopen.

Vriendelijk personeel en mooie winkel

Ik ben erg vriendelijk geholpen. De winkel heeft een hele mooie collectie en ziet er erg representatief uit. Ik kom hier graag nog eens terug.

Leuke mooie winkel

Service, staat in deze winkel hoog in het vaandel!

De winkel is prachtig en de sfeer licht en vrolijk.

Samen met mijn zus had ik even tijd om te shoppen, wat een leuke kleding en woonaccessoires! We werden erg vriendelijk geholpen en ook de andere klanten waren vriendelijk en opgewekt ondanks treinen die juist wel of niet gehaald werden. Een leuke ervaring!

Dol op deze winkel, mag er graag komen struinen, kados

Fijne winkel

Mooie spullen. Zowel kleding als home-afdeling zijn een aanrader.

Fijn

Super fijne winkel en personeel zeer behulpzaam

Altijd inspirerende winkel

De mensen van Sissy Boy zijn vriendelijk, eerlijk en altijd behulpzaam met advies. Het aanbod is top!

Fijne winkel

Gezellige winkel, mooie producten zowel Home als kleding en plezierige medewerkers. Ik kom er graag!

Grote winkel

Fijne grote winkel met volgens mij. Het volledige assortiment

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg