idem

Top !

Een gezellig momentje winkelen .

Prettig

Prettig winkelen in SB cs Utrecht. Even tussendoor kijken. Leuke spullen! En fijn dat er nog wat sale hing met mijn maat,S

Vriendelijk,behulpzaam personeel!bedankt!!

Heel aangenaam winkelen.

Ik ben fan omdat jullie leuke spullen hebben in eerste instantie en ook omdat je nt constant op de hielen wordt gezeten door personeel. Je kan in alle rust alles bekijken. Het is er ook heel ruim en hier en daar kan je effe neerploffen in een mooi bankstel, ook nt onbelangrijk.

Leuk winkel fijne mensen

Hele fijne winkel leuk Personeel en hele leuke spullem

Heeeeeeeel vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken.

Al het personeel is fantastisch!!!!!

Helemaal goed!

Toffewinkel

Altijd leuke spulletjes

Buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en vakkundig

Een fantastische medewerker heeft me buitengewoon goed geholpen en me bovendien verleid tot de aanschaf van producten waarvan ik me niet bewust was dat ik ze echt wilde hebben ;-) (dat is geen ironie!)

Vriendelijk

Aangenaam, mooie winkel, leuke kleren, goede kwaliteit

Aangenaam attente service

Een warm bad

Heel prettig

Fijn personeel! Zeer service gericht

Geweldige winkel

Echt een leuke winkel, aardig personeel. Je wordt erg hebberig van alle leuke dingetjes. Kleding is ook geschikt voor lange vrouwen

Heerlijke winkel

Prachtige spullen altijd en met zulke enthousiaste verkopers wordt het winkelen een feest!

Ik kom er graag !

Super fijne winkel

Heerlijke winkel , vriendelijk personeel , leuk en gevarieerd aanbod

Homeland; altijd leuk!

Echt een leuk cadeau gekregen van mijn zoon. Goed advies gekregen in de winkel

Heerlijke winkel voor inspiratie op woon- en kledinggebied

Ik houd van sissy-boy. Ik koop er graag spulletjes voor mijn interieur en vind altijd veel inspiratie in de winkels. Echter de kleding is bijna allemaal te klein voor mij. Het zou leuk zijn als sissy-boy ook aan de wat vollere dames denken zou wat kleding betreft.

De állerleukste, sfeervolste sissy!

Dit is naast de leukste vooral de meest uitnodigende winkel met het meeste sfeer!

Aangenaam en behulpzaam personeel

Zeer vriendelijke en goede service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke, aangename winkel. Binnenlopen geeft pisitieve energie en door de opstelling wordt je creatieve geest getriggerd. Personeel vriendelijk maar ook zeer correct. Bijv.de kaarsen waren duur...te duur om op te branden. Het waren inderdaad kaarsen bedoeld als decoratie.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service en leuke kleding

Deze keer paar leuke sale artikelen kunnen scoren

Mooie winkel en vriendelijk

Vriendelijke medewerkers die graag helpen als het nodig is. Mooie winkel, sfeervol ingericht.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg