Steeds leuk om bij Sissy-Boy te shoppen!

Mooie spullen, zowel kledij als interieur, redelijke prijzen en vriendelijke, behulpzame bediening, ik kom er heel graag! Nog steeds een van mijn favoriete winkels

Vriendelijke personeel !!

Zeer vriendelijke personeel. Ik kom er vaak omdat het een prachtige pand is.

Prima.

Goed geslaagd, fijne winkel

Mooie winkel, prachtig aangekleed en ruim opgezet. Vriendelijk, niet opdringerig personeel (die niet piept als een kind een speeltje uit een rek pakt! Heel fijn!)

Goed .

Was prima en goed geslaagd.

Altijd fijn, even gauw een kijkje nemen bij jullie! en dan naar huis gaan met twee leuke jurken :-)

gezellig kletsen tijdens het passen

Prettig winkelen

Winkelen zonder gestoord te worden. Mooie spulletjes

Klantvriendelijk

Zeker prettig om in deze winkel te shoppen. Ontzettend vriendelijk geholpen. Extra aandacht waar nodig. Wat eerst niet goed zat in het systeem is prima opgelost. Een hele DIKKE TIEN. Mijn complimenten.

Super winkel. Leuk personeel. Mooie artikelen.

Leuk en gezellig

Gezellig en leuk

Hele mooie zaak, echt om terug te komen.

Zoals gezegd, prachtig pand, leuke en vriendelijke jonge dames, vooralsnog mooie spullen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfect geholpen voor het hele gezin

Gezellig verblijf in de winkels en een leuke nieuwe collectie voor het hele gezin. Het zou tof zijn als Breda ook een filiaal krijgt zoals in Rotterdam. Groter en met een plek om lekker te eten/drinken.

Super goed!!

Leuke winkel, vriendelijk personeel en goed geholpen!!

Top medewerkers

Fijn dat de medewerksters van de winkel in Hasselt oog hadden voor mijn hond. Ze waren erg enthousiast en boden haar een koekje aan. Zo leuk dat men dit doet!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Top winkel in Bergen

Wat een aardig personeel. Ik kocht nu voor de kleinkinderen in de sale, maar je wordt net zo aardig behandeld als dat je niet in de sale koopt. Ook de verkoopster maakte er nog een cadeautje van. Fijne winkel in Bergen

Lekker snuffelen

Lekker snuffelen tussen al die mooie spullen. Dit keer een mooie trui op de kop getikt maar volgende keer zijn het misschien mooie glazen of theedoeken of... eigenlijk vond ik er alles mooi!

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Bij de kassa altijd erg attent

Heel fijn

Heel prettig geholpen, zowel met advies als uitzoeken.

Leuke degelijke kleding, gezellige sfeer en vriendelijk personeel

Leuke winkel, leuke sfeer Degelijke kleding en Vriendelijk personeel

Zin om terug te komen!

Jammer dat ze in de jeansbroeken voor dames maar vanaf maat 26 beginnen. Ik heb een klein maatje en een 25 in jeans zou mij passen. Jammer, anders had ik ook enkele dingen gekocht.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De mooiste spullen en beste service! Helemaal Fan!

Uitnodigende winkel , mooie spullen en fijn personeel

Heel positief

Verkoopster met plezier in haar werk

Vrolijke verkoop van glazen! :)

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg