zeer klantgericht op een oprechte manier en niet popie

Zeer vanzelfsprekend klantgericht. Geen zgn vlotte benadering zoals "hoi". Alle moeite doen om een artikel netjes in te pakken! Een winkel waar ik gerust naar binnen ga.

Super tof en vriendelijk

Alles fijn om in Sissy Boy Brugge te vertoeven!

Top winkel

Hele mooie winkel, hele vriendelijke en behulpzame verkoopsters. Ontzettende fijne sfeer.

Geweldig!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook onze hond werd super verzorgd, bedankt voor het kommetje water :-).

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Favoriete winkel

Mooie winkel, ruim opgezet. En heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Kundig en vriendelijk personeel

Zeer kundig en vriendelijk personeel.

Mooie winkel met mooie spullen

Zeer vriendelijk personeel. Niet opdringerig e, maar wel leuk adviseren

Diversiteit

Een winkel om op alle gebieden te slagen. Een echte feelgood winkel

Positief

Mooie spullen, prettige bejegening

Zowel mooie kledij, interieur artikelen

Vriendelijke service, veel keuze

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtige winkel, met fijne mensen!

Zo mooi stijlvol ingericht. En hele fijne mensen die er werken. Ze kunnen heel mooi kadootjes inpakken en ze zijn erg vriendelijk.

Een keur aan leuke items trekken aandacht.

Inspirerend met iets te lange wachttijd voor de paskamers.

Dit vind ik niet Prettig...al deze vragen

Altijd wel iets leuks!

Sissy-boy op cs Rotterdam is altijd de moeite waard om even langs te gaan. Mooie kwaliteit kleding maar ook toffe dingen voor in huis of bv strand! Niet te groot dus lekker overzichtelijk. Fijn en relaxt personeel ook!

Fijne sfeervolle winkel

Je wordt goed geholpen behulpzaam en vriendelijk personeel geven ook advies als je er om vraagt

Superleuke winkel

Aangename sfeer. Heel mooie collectie. Een absolute aanrader.

Fijn geholpen!

Het personeel is vriendelijk en betrokken en enthousiast over de producten. Dat winkelt prettig!

Mooie, fijne winkel

Er is een fijne sfeer, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Thank you!

al het personeel was zo aardig en vriendelijk. en ik was op zoek naar enkele vesten die ik helaas niet had, maar het personeel was zo vriendelijk en zocht het item in andere filialen in de buurt. uiteindelijk kreeg ik niet wat ik wilde, maar was erg blij om andere items te kopen. bedankt voor je vriendelijkheid.

Ruim opgezette winkel

Leuke moderne winkel goed gekwalificeerd personeel. Ruim opgezet met leuke woonaccessoires

vriendelijk en professioneel geholpen

Altijd leuk om even rond te kijken in de winkel!

Plezierig ontspannen gewinkeld.

Ik werd vriendelijk geholpen. De juiste maat werdvoor mij besteld. Personeel nam de tijd om mij te adviseren.

Fijne winkel met fantastisch mooie spullen

Ik winkel graag bij Sissy-Boy en ben altijd weer verrast door het diverse aanbod van mooie kleding, prachtige woonasseccoires en heerlijke geurtjes.

Heel fijn geholpen en naar mijn wensen geluisterd

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg