Fijne winkel

Online en live shoppen; altijd goede ervaring mee! Ik kom altijd met nieuwe interieur/kleding ideeen de winkel uit. En vaak ook met een tasje met inhoud!

Fijne leuke winkel met vriendelijk personeel.

Zie boven.

Prachtig

Winkel, prachtig. Service, prachtig. Verkoper, prachtig. Salontafel/koffietafel, prachtig.

Dames zijn attent zoeken voor je en helpen waar nodig is.

Fantastisch!

behulpzaam

eerlijk en oprecht

Zeer leuke winkel met kleding in mijn smaak en Super gave woonaccessoires!

Prachtig totaalconcept!

Heerlijk om hier “rond te neuzen”, mooie spullen, mooie materialen, fijn sfeertje!

TOP

Goed leuk T-shirt gekocht met print samen met mijn zoon.

Snel en goed geholpen

Vriendelijk bediening

Rustig shoppen in mooie winkel

Een leuke aankoop

Mooie spullen en je wordt op een zeer vriendelijke wijze geholpen door het personeel!

Persoonlijk, gezellig, aandacht, leuk

Wat een leuke gezellige winkel, met super leuke verkoopsters. Goede tips gekregen. Leuke en enthousiaste benadering. Voelde me echt gezien waardoor het persoonlijk voelde zonder teveel aanwezig te zijn. Mooie balans.

Zeer goed en persoonlijk geholpen.

Zeer goed en persoonlijk geholpen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wat een fijne winkel met prachtige spullen.

Mooie, grote vestiging met super vriendelijk personeel. Altijd onderdeel van een dagje winkelen in Hoorn.

Op en top winkel waar je altijd iets moois vindt

Heel vriendelijk personeel, propere, ruime winkel, veel licht in al wat het super gezellig maakt. Speelhut boven zeker een pluspunt. In de bistro heerlijk gegeten.

Toppie

Leuke ervaring!

Verrassende artikelen, net even anders.

Leuke combinaties om uit te kiezen. Ruim assortiment, heerlijk genieten van een kop koffie.

Bij Sissy Boy moet ik altijd even naar binnen

Ben vooral enorm fan van Sissy Boy Homeland. Steeds weer verrassende items die het leven in en om het huis een stuk leuker maken.

Schitterende winkel

Vriendelijk en behulpzaam personeel, grote voorraad. Overzichtelijk ingericht.

Geweldige service

Het koste geen moeite om mij te helpen. En goede adviezen.

Super leuke winkelMet toffe spullen

Vriendelijk

Gezellig, vriendelijk, behulpzaam en goed advies.

super klantenservice!

Uitstekend geholpen in de winkel met mijn probleem. In mijn account in het systeem kon mijn aankoop teruggevonden worden en is een perfecte oplossing geboden. Ik kom snel weer terug en was heel blij met de service van Sissy Boy en de aardige medewerkers

Vriendelijk geholpen

Ik ben heel aardig geholpen, mijn cadeautje is mooi verpakt.

Prachtige winkel, met heel hartelijk personeel

Heel fijn winkelen in een magnifieke winkel met heel vriendelijke winkeldames!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg