Fijne uitnodigende winkel om te shoppen

Goede kwaliteit truitje gekocht! Mooie moderne kleur mooi model past goed Vriendelijk personeel Behulpzaam met het opzoeken of ik evt in aanmerking kwam voor een kortings-actie en dat was inderdaad zo! Truitje daarom €10 goedkoper bij de kassa!

Top winkel!

geweldig

Leuke winkel, met enorm veel keuze aan kleding.

Super fijne goede service

Hele prettige service ontvangen in het filiaal op het KNSM eiland.

Ben als een tevreden klant/ gast vertrokken.

Ik ben vriendelijk en geduldig geholpen. Ik heb eerlijk advies gekregen, waarbij de verkoopster geduldig maten en suggesties aanleveren. Ik ben tevreden vertrokken met goede aankopen. Voelde me een gast

aardig

werd geadviseerd door erg leuke dame

Super fijn geholpen zondag in Eindhoven, persoonlijk en met aandacht!

Vriendelijke medewerkers, meedenkend en betrokken. Hele fijne ervaring en mooie winkel in Eindhoven. Persoonlijk en met aandacht!

TOP verkoopsters

de behulpzaamheid en supervriendelijkheid is TOP

Aangenaam winkelen

Rustige sfeer, aangename contacten, leuke (kinder)kleding, leuke accesoires, mooie prijzen

aangenaam shoppen

windelpand is mooi ingericht en aangenaam om te shoppen, je voelt je er op je gemak. vriendelijke medewerkers

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Beperkte collectie toch goed geholpen

Collectie in de winkel is kleiner dan eerst maar door creativiteit van winkelpersoneel goed geholpen. Tip: kom met een duidelijke advies vraag de winkel in en vraag wie je wil helpen. Iemand moet t echt leuk vinden en dan komen er prompt nog dingen uit t magazijn en ga je met setjes de winkel uit. Top!

heeerlijk

supervriendelijk personeel

Zeer tevreden.

Zal Cynthia missen. Ben zo gewend dat er bekende gezichten rond lopen als ik een keertje op vrijdag ochtend binnen loop.

Mooie kleding en prettige sfeer

In de winkel is een gevarieerd aanbod dames en kinderkleding en woonitems te vinden van goede kwaliteit. De kleding is net even anders dan in andere kledingwinkels. Ik slaag bijna altijd. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Vanaf de eerste begroeting voel je je als klant welkom in de winkel.

Prachtige winkel, heel vriendelijk personeel

Mooie winkel met super vriendelijk personeel. Een hele fijne ervaring

Prachtige locatie in Gent en super fijne ruime winkel.

Echt een hele fijn en mooie winkel in het centrum van Gent. Ruim opgezet en grote collectie.

Mijn ervaring was heel goed in winkel Tilburg

behulpzaam, echter zijn bepaalde maten en kleuren van kleding vaak niet meer aanwezig.

Goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen door het personeel in de winkel. Een heel fijne ervaring dus.

Gezellig, mooi, vol inspiratie

Fijne winkel waar je lekker wat kunt rondkijken, maar ook een hele goede service!

Heel vriendelijk personeel.

Heel goed geholpen bij het aanschaffen van een vloerkleed. Nemen de moeite om mee te denken en goede uitleg over het product. Helemaal blij!

Mooie collectie, fijn personeel en toffe winkel

Zie hierboveb

Leuke winkel met een groot assortiment aparte spullen! Vriendelijk personeel. Altijd wel iets leuks te vinden.

Super aardige man die ons geholpen heeft bij de kassa en nette winkel

Positief en aangenaam

Hele aardige lieve en behulpzame medewerkster die me hielp twee cadeautjes uit te zoeken

Hele fijne winkelervaring

- rustig en overzichtelijk - fijne paskamers - fijne spiegels en bijbehorende verlichting - veel inspiratie - mooi assortiment zonder synthetische stoffen - personeel liet me heerlijk mijn gang gaan

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg