Kom zeker terug

Ongelooflijk vriendelijk! Super behulpzaam!!

Een inspirerede winkel!

Een inspirerende en plezierige winkel qua sfeer en hulp

Fijne sfeer met heerlijke geur in de winkel

Ik heb alleen maar een theedoek gekocht, maar kom zeker terug voor de kleding.

Mooie winkel

Mooie, grote overzichtelijke winkel op mooie locatie in Den Bosch. Hulpvaardig en vriendelijk personeel

heerlijke woonwinkel

prachtige decoratiespullen voor je huis! Gezellige dames in de winkel, top!

personeel zo leuk als de kledij

oprecht leuk personeel. Open, eerlijk, bereikbaar, niets is teveel en zin voor humor! herinneren jullie nog de short waarvan de pijpen 2 verschillende lengtes hadden, zo grappig!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne ervaring

Hele fijne ervaring met fijn sfeertje in de winkel... Prettige medewerkster ❤️

Prima zaak.

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Mooie producten en een heerlijke overzichtelijke winkel.

hartstikke goed

punten op 2 kaarten werden op 1 kaart gezet, goede service

Vriendelijk, vrolijk, behulpzaam, snel

hele aardige mensen in de store

Prima geholpen in de winkel, heb wel gemerkt dat de bestelling nog niet in mijn account staat, dus heb er geen punten voor kunnen sparen en de aankoop was behoorlijk hoog!

Het is heerlijk rondneuzen.

Op je gemak voelen in een winkel door de uitstraling en prettige omgang van de verkopers. Niet op de nek gezeten door welwillende verkopers geeft heerlijke vrijheid om rond te neuzen. En dan zijn de verkopers er als je ze wel nodig hebt. Tip: waar blijven de wat wijde strait broeken voor mannen. En maak de broeken wat langer.

Heel erg vriendelijk en toegankelijk

Vriendelijke bediening en behulpzame jonge meiden. Ze gingen meerdere keren in de voorraad op zoek naar het model shirt dat ik had gezien op de website.

Hele fijne winkel, oase in centrum Den Haag

Fijne winkel met alleen maar mooie kleding, sierraden, interieur artikelen, fijn om cadeautjes te kopen (ook voor je zelf :-))

Prettig

Leuke winkel, fijne spullen leuk personeel

Leuk

Leuk en gezellig winkeltje fijn personeel

Goed geholpen bij het maken van mijn keuze

Super leuke jurk en rok, goed geholpen door medewerkers

fijne winkel

Wij vinden de Sissy Boy in Den Bosch een heerlijke winkel. Fijne medewerkers en we slagen eigenlijk altijd. Wat ik zelf fijn vind is dat de mannenkleding de laatste jaren meer serieuze aandacht krijgt.

Klantvriendelijk

Goed Advies

Oké.

Leuke artikelen, leuke hippe winkel.

Heel aangenaam

Heel aangenaam

Leuke ervaring

Top medewerkers, zeer warme uitstraling in de winkel en ruikt super lekker

Super mooi

Ik ben erg leuk geholpen ik kom snel weer

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg