Erg fijn winkelen

Al eerder in Gent blij verrast door dit concept van kleding en wonen en nu ook weer in Magnaplaza. Jammer dat dit zo’n verpauperd winkelcentrum is geworden. Ik zou vragen om een forse huurverlaging maar dit even terzijde. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kom hier zeker weer terug om leuke spullen te kopen.

Tof

Leuk om naar deze winkel te gaan

Vriendelijke medewerkers

Geweldig!!

Súper nette en mooie winkel met nét zo vriendelijk personeel, fijn ingericht en een tor assortiment. Met als kers op de taart een snoepje voor onze hond. Wat een gastvrijheid!! Ik kom absoluut terug!!

Fijne vibe

Vriendelijk en attent personeel. Leuke verscheidenheid aan spullen.

Fantastische winkel

Afwisseling van mode- wonen heel prettig op elkaar afgestemd. Prachtige winkel en personeel is heel service gericht.

Vriendelijke medewerkers top

Leuke winkel

Leuke winkel

Leuke kledingcollectie voor heren/dames en kinderen

Ben heel goed geholpen

Een fijne winkel en goed personeel.

Heel erg klantvriendelijk

Vriendelijke mensen

Heerlijke sfeer!

Fijne sfeer in mooie winkel

Werd gezien en kreeg precies genoeg aandacht!

Goede hulp

Paar kledingstukken gepast en daarbij goede hulp voor extra’s die ik wilde

Mooie winkel, leuk personeel

Ik twijfelde over de aankoop van een schilderijtje, maar door goede tip, alweer leuk geholpen door Milia!!!

Aangename winkelervaring, verfrissende collectie.

Leuk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtige spullen, kom er graag

Fijne winkel Mooie spullen Vriendelijk personeel

Super fijne winkel!

Leuke winkel met mooie spullen en hele aardige medewerkers

Vriendelijk!

Heel vriendelijk geholpen! En prachtig ingerichte winkel.

Goed geholpen

Top winkel

Goede service en mooie collectie

Top winkel

Netjes, leuke spullen en vriendelijk personeel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De aankoop is goed, met bubbeltjes plastic, ingepakt zodat hij zonder beschadigingen een fietstocht overleefd heeft.

Fijn en vriendelijk geholpen

Leuk geholpen.

Heel professioneel geholpen. Kwam met retour omdat er online een verkeerd product was gestuurd. Had korting erop wat moeilijk was voor kassa in winkel maar is toch goed opgelost. Waren zo aardig dat ik maar meteen wat meer heb gekocht in de winkel!

Leuke kleding gekocht. Geholpen door een leuke verkoopster!!

Zie hierboven

Saal van Zwanenbergweg 10