Een fijne winkel met originele, mooie spullen!

Als ik op zoek ben naar een kado slaag ik bij Sissy Boy áltijd! En met jullie prachtige kadoverpakkingen is ieder kado een feest om te geven!

excellent

Vlotte en vriendelijke bediening

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke winkel met mooie spullen

Gisteren een nieuwe hanglamp gekocht. Staat heel leuk in ons nieuwe huis. Bij thuiskomst ontbrak een onderdeel voor de plafondbevestiging. In de winkel kregen we gelijk het ontbrekende deel, fijn!

Heel prettig

Heel prettig

Heerlijke winkel

Vindt er altijd verfijnde en vernieuwende items. En vriendelijk personeel

Geweldige winkel

heel erg leuk

fijne winkel met een heel leuk assortiment. zeer geschikt om een cadeau uit te zoeken. personeel is erg (gemeend) aardig en behulpzaam.

top

|Goede winkelervaring, goed advies en alles mooi ingepakt.

Aangename winkel met leuke spullen.

Zeer vriendelijke verkoopster. Fijne service. Aangename winkel met mooie spullen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kies nog steeds de winkel boven de webshop

Heerlijke winkel om te shoppen . Niet alleen de kleding , maar ook de overige artikelen op gebied van interieur verrassen mij steeds. Op zoek naar een leuk cadeau, ga er eens kijken.

Instant happiness

We werden hartelijk ontvangen door de verkopers op de eerste verdieping. Prachtige winkel om uren in door te brengen!

Helemaal top .

Prima geslaagd en precies waar ik naar zocht en heel belangrijk mooie kwaliteit en goede pasvorm heel belangrijk zeker als je boven de 70 bent ...

fijne winkel met prachtige kleding en een top team

Het team van Sissy-Boy Tilburg heeft mij middels style advisor Ivon enorm goed geholpen met zeer kundig advies geheel op mijn wensen en lichaamsbouw afgestemd. Na een intake stond er een paar dagen later een heel rek met prachtige sets voor me klaar. Compleet naar mijn wens incl schoenen, tassen enz enz. Voor iemand als ik die niet van shoppen houd was dit de beste shop-ervaring die ik me kon wensen <3

Ik werd helemaal vrolijk van deze winkel

Vriendelijk, geduldig en behulpzaam personeel. Eerlijk advies als de pasvorm of maat niet optimaal was voor mijn figuur.

Heel fijn gewinkeld.

Fijne winkel, zeer prettig geholpen door het personeel en leuke nieuwe collectie.

Prettige ervaring, fijn personeel en goed geholpen

Fijn bezoek aan de winkel in Hoorn. Goed geholpen en erg blij met mijn aankoop. Super leuke spullen te vinden in de winkel.

Fijne overzichtelijke winkel waar je op je gemak kleding kunt passen.

Fijn gewinkeld en een leuke jurk gekocht.

Medewerkers was super vriendelijk!!!

İk ben heel erg tevreden met het kleertjes. Mijn zoon had schoolfoto. We hebben voor hem een leuke, kleurrijke outfit gemaakt .Zeker aanrader !

Aangename leuke winkel

Leuke collectie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke dames en leuke kleding

Fijne ervaring

Mooie winkel Lieve mensen met topservice Knappe collectie Leuke stad Voor elke generatie wel wat te vinden

Fijn geshopt en goed geslaagd voor mijn dochters

Mooie winkel, fijne sfeer, aardig personeel

Leuke, aangename ervaring

Vonden het een hele mooie plaats. Heel goed geholpen geweest bij het zoeken naar een mooie combinatie.

Ik ben fan!

Superkleine winkel in Knokke!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg