Uitstekend. Leuke hebben spullen en cadeautjes voor mijn vriendinnen en zusjes. e

Boeken, snacks, kleren en meubels allemaal onder één dak. Styl die me aanspreek. Ja, leuke winkel en fijne personeel.

Super aardige dames in de zaak

Eindelijke ook een winkel met een leuke collectie voor mannen

Vriendelijk geholpen

Ik heb rustig kunnen kijken. Er werd op een gegeven moment wel gevraagd of ik alles heb kunnen vinden of hulp nodig had. Niet te veel gepusht maar wel laten weten dat je gezien wordt als klant. Wat mij betreft helemaal goed.

Altijd vriendelijk, persoonlijk en gastvrij!

Mijn wens vervuld

Ik ben zeer tevreden over de verleende service.

Styling oase

Zo mooi! Alles klopt, de kleuren, de mooie spullen. Heerlijk

Fijn personeel

Gezellige winkel Prachtige woonaccessoires en kleding

Heel fijn

Duidelijk, gezellig, fijne sfeer!!

Zalige winkel

Zalige winkel vol hebbedingetjes. Als ik in de buurt ben ,spring ik altijd even binnen . Super vriendelijk en behulpzaam personeel .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vriendelijk geholpen

Prettig en vriendelijk geholpen.

Fijn personeel en leuk assortiment. Ik slaag altijd goed voor cadeaus voor iedereen en kleding voor mijn dochter en mezelf :-)!

Uitmuntend!

Fijne winkel, waar ik heel graag kom. Geïnteresseerde medewerkers, die niet opdringerig worden, en mooie betaalbare spullen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Wat is dit toch een fijne winkel. Vind er altijd wel iets waar ik blij van wordt.

Prettig

Prettig

Leuke winkel

Fijne, mooie winkel waar je rustig kunt kijken en goed wordt geholpen

Snelle afhandeling en super verpakking voor mijn kado

Super vriendelijk personeel

Belde me na een vraag terug toen ze wat meer wisten. Vriendelijk aan telefoon en behulpzaam in de winkel.

Erg vriendelijk personeel kom er graag.

Bij een volgend bezoek aan Bergen, ook hier weer een bezoek!

Hele mooie zaak, daar ga je met plezier winkelen!

Mooie relaxte sfeervolle styling en inrichting

Rust en genieten van de mooie sfeervolle artikelen en uitstalling

Hele fijne medewerkers!

Ik voel me als klant gezien bij Sissyboy Amersfoort. Iedere keer verrassen ze mij met leuke combinaties van kleding die ik zelf niet maak.

Fijn

Mooie spullen gekocht voor in huis, ik ben er erg blij mee.

Vriendelijke winkel

“Feelgood”winkel. Ga vooral door met duurzaam inkopen. Maatschappelijk verantwoord inkopen is een MUST. Rijkdom moet eerlijker verdeeld worden en daar kan SissyBoy een bijdrage aan leveren.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg