Prettig winkelen, mooie spullen

Prachtige items, vriendelijke service

Fijne winkel

Vloerkleed gekocht, personeel zeer vriendelijk en liet alles goed zien( de grootte van het kleed en de print)

Goed geholpen door aardige verkoopster

Geweldig service

Mooie winkel. Met zeer gezellig, leuk en behulpzaam personeel. Je wordt voorzien van een goed en eerlijk advies.

Geweldige dames die je altijd goed helpen!

Altijd feest om er te komen! Ben een groot fan?

Prachtige winkel

Altijd fijn bij de Sissyboy en prachtige producten. Vooral veel woonartikelen. Wel wat weinig kleding bij de winkel in Rotterdam

Super fijne en vriendelijke sfeer

Goed geholpen, niemand heeft haast persoonlijke benadering,is fijn!

Beautifully organized and welcoming shop in the heart of Rotterdam

Various choices in a fully assorted shop, amazing sales, very professional and welcoming staff, beautifully cozy environment inside, and the cafe incorporated in the shop is a touch of class ,

Leuke gastvrije medewerksters

Superleuk en vlot geholpen.

Het personeel is betrokken, denkt met je mee en geven goed advies. De producten en kleding zijn leuk. Je kijkt je ogen uit. Ik heb een aankoop gedaan van kledingstukken die goed bij elkaar passen en goed draagbaar zijn. Iets was niet voorradig en is nu voor mij besteld. Ik ben zeer tevreden over de aanpak.

Heerlijk winkelen

Vooral de Homelandlijn is fantastisch. Heerlijk winkelen en kleine frutsels komen!

Sfeervol en alle aandacht

Fijne winkel in Utrecht op de Oudegracht. Attent personeel. Zelfs een uitverkoopje wordt prachtig verpakt tot een sfeervol cadeau

Leuke en gezellige winkel

Nette winkel, altijd weer leuke dingen en aardig personeel.

Prima, blij met mijn aankoop.

Aardige verkoopster!

wat een ontdekking

Super mooie kleren, aan betaalbare prijzen en een top bediening in de winkel. Alleen daarvoor zouden we al terug gaan :-).

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tof

Leuke artikelen. Vriendelijk personeel. Prijs, kwaliteit ok.

Aardig personeel, mooie winkel

Ik kwam in alle haast vlak voor sluitingstijd binnen. Het personeel heeft mij goed geholpen, alle spullen nog mooi ingepakt en mij met een grote glimlach uitgezwaaid.

Leuke winkel !!

Leuke winkel ervaring, maar dat is over het al geheel altijd wel in een Sissy Boy winkel !

Prima winkel met goed personeel

Ik heb lang nagedacht over mijn outfits, maar werd zo goed geholpen en de hemel in geprezen… uiteindelijk alles meegenomen ! Heel blij mee! Top geholpen!

Blijft steeds een heerlijke ervaring !

Je gaat met een glimlach de winkel binnen en komt er een ervaring rijker buiten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Klant is Koning!

Een prettige winkel, leuk om eens in te lopen en cadeau ideetjes op te doen! Ik geef graag een cadeaubon van deze winkel cadeau, heel divers en eigentijds! Vriendelijk en bereidwillig personeel, ik voel me als klant welkom!

Heerlijke winkel

Prachtige nieuwe winkel, een soort schatkamer met alleen maar mooie dingen. En supervriendelijk personeel dat hulpvaardig is maar niet opdringerig en dat ruimte heeft voor een praatje.

ik word altijd blij van jullie winkel

Kwalitatief mooie spullen

Leuke mooie winkel

Leuke winkel met mooie spullen en behulpzaam en vriendelijk personeel.

Hulpvaardig en vriendelijk personeel in een sfeervolle winkel.

Mooie ontwerpen, kleuren en printen. Goede kwaliteit. Je kunt er heerlijk lunchen en mijn favoriet is het velvet taartje!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg