Super mooie winkel!

Elke keer als ik bij sissy boy ben dan kijk ik me ogen uit en wil ik alles wel kopen. Super mooie winkel en hele behulpzame medewerkers.

Très bien

Les articles super ! Les vendeuses professionnelles et aimables.

Prettig geshopt

Fijn geholpen en erg leuk assortiment

Kom altijd met ontzettend leuk verpakte kadootjes thuis

Helemaal super en behulpzaam geholpen door vriendelijke meiden

Fijn winkelen. Mooie ideetjes.

Nvt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkelervaring

Leuk personeel, mooie spullen.

Snelle en vriendelijke service

Fijn, lief en accuraat! Toppertjes hoor!

Op en top service

Op en top Service

Top service en vriendelijk personeel

Ik vind het echt een fijne winkel, ik slaag praktisch ALTIJD

Lieve en behulpzame medewerksters

Zowel de medewerkster die mijn cadeautje inpakte als de medewerkster die mijn zoontje troostte toen hij viel krijgen van mij een dikke 10!

naar wens geholpen

Vriendelijk verkoopsters en prettige winkel

Super winkel

Ik vind het gewoon echt heel prettig dat het personeel áltijd aardig is, de tijd neemt en bijvoorbeeld dit keer cadeautjes super mooi inpakt.

Goede service!

Fijne service, mooi ingepakt.

Mooie winkel Altijd success voor een prachtig cadeau dat ook nog eens heel mooi wordt ingepakt. Vriendelijk personeel. Mooie collectie

Heel vriendelijk geholpen door verkoopster

Leuke winkel vol hebbedingen

Sissy Boy is zo'n fijne winkel. Ik vind er altijd wel iets leuks en eigenlijk te veel leuks.

Mooi aanbod en klantvriendelijk

Mooi en gevarieerd aanbod, vriendelijk personeel.

Altijd iets bijzonders te koop!! Vooral leuke cadeaus

Sissy Boy heeft altijd leuke en originele dingen te koop

Super relaxed winkelen

Originele artikelen Mooie presentatie Vriendelijk en attent personeel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Superfijn winterjack met teddy binnenjasje en grote capuchon.

Wat ben ik blij met Sissy Boy. Altijd slaag ik in deze winkel voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Thanx!!

Hele fijne winkel met mooie spullen Vriendelijk, behulpzaam personeel Ik hou van deze zaak!!

Fijne winkel

Ik was niet echt ergens naar op zoek, maar vaak wordtje verrast door een print, het materiaal of bijvoorbeeld een mooie knoop. Nu was het een singlet in de perfecte kleur blauw. Fijne winkel met opgewekte medewerkers die je graag helpen.

Exclusief en meer dan gemiddelde kwaliteit aan artikelen

Aan de winkel en de artikelen is veel zorg besteed. De exclusieve kerstartikelen sprongen er uit

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg