Blijft voor mij een top winkel

Telkens ga ik met grote glimlach binnen in jullie shop en kom ik met nog grotere glimlach terug buiten....zalige winkel.

In een woord; TOP

De sfeer in de winkel was zeer uitnodigend. Ik werd gelijk geholpen en de verkoopster gaf een naar mijn idee eerlijk advies. Heel belangrijk voor mij omdat ik nuet altijd weet wat nog wel of niet meer kan. Ik ben nog steeds super blij met mijn aankoop!

Fijne winkel en professioneel personeel

Dank voor de persoonlijke aandacht van het personeel en de leuke winkel, altijd een feest om binnen te stappen.

Vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijke en zeer behulpzame bediening.

Mooie, compacte winkele

Het is altijd fijn om even de Sissy Boy in te kunnen lopen als je nog tijd hebt op het station.

Vriendelijk personeel

Goed en vriendelijk geholpen

Excellent

Excellent

Super winkel

Super toffe winkel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heerlijk genoten van de mooie producten, gastvrijheid en goede service.

Wij hebben genoten van alle mooie spullen, het gastvrije ontvangst en de goede service.

Aangenaam

Reeds verzonden

Gelukkig

Ik word altijd gelukkig als ik Sissy Bou bezoek

Gezellige winkel met breed assortiment en vriendelijk bediening!

Wat een genot te gaan winkelen hier. Altijd - maar altijd - wat te vinden, voor thuis, als kado voor dierbaren of verwennerij voor mezelf. Feestelijke stemming in de winkel nu al, super leuke kandelaars/thee licht houders/theedoeken/kussens... in vrolijke kleuren. En bij de kassa, een leuk en vriendelijk gesprek terwijl mijn kado wordt ingepakt. Beter kan het niet zijn.

Zeer klantvriendelijk, niet dwingend onthaald!

Toffe collectie, vriendelijk personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het is een ervaring om bij sissy te shoppen in welke winkel dan ook.

Heerlijke om hier te winkelen!

Elke keer weer een feestje om de winkel weer binnen te gaan: compliment voor de styling . Het prachtige pand is altijd sfeervol ingericht en ik ga altijd wel met iets naar huis!

Heel goede bediening, je vind er van alles.

Frisse opgeruimde winkel

Fijn geholpen door de dames in de winkel!

Gaaf maar prijzig

Altijd fijn en leuk alles te bekijken. Vaak nieuwe collecties is erg leuk.

Professioneel

Professionele medewerkers, fijn om te shoppen in de winkel

Prima aankoopsessie

Goed ondersteund bij nemen van besluiten, suggesties

Fijn winkelen!

Zoveel mooie spullen. Toffe sfeer. En het personeel is steeds vriendelijk, behulpzaam en vrolijk. Sissy Boy Hasselt is... Fijn winkelen!

Gezellig

Mooie winkel

Heerlijk

Altijd n beleving in de mooiste SB

Heerlijke winkel

Nog nooit zo lang in de Sissy boy winkel geweest, alles was even leuk en het winkelpersoneel was super aardig en nam de tijd voor je!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg