Telkens ga ik met grote glimlach binnen in jullie shop en kom ik met nog grotere glimlach terug buiten....zalige winkel.
Beste Chris, Wat een ontzettend mooi compliment, dank je wel! Het is geweldig om te horen dat je altijd met een glimlach binnenkomt en weer vertrekt. We doen ons best om een fijne sfeer te creëren, en het is fijn om te weten dat dat voor jou werkt. We hopen je snel weer te zien, en natuurlijk met een nog grotere glimlach!
De sfeer in de winkel was zeer uitnodigend. Ik werd gelijk geholpen en de verkoopster gaf een naar mijn idee eerlijk advies. Heel belangrijk voor mij omdat ik nuet altijd weet wat nog wel of niet meer kan. Ik ben nog steeds super blij met mijn aankoop!
Beste Veronica, Wat een geweldig compliment, dank je wel! We zijn blij dat je de sfeer in de winkel prettig vond en dat je zo tevreden bent met je aankoop. Eerlijk advies is voor ons inderdaad heel belangrijk, en het is fijn om te horen dat dit voor jou zo waardevol was. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
Dank voor de persoonlijke aandacht van het personeel en de leuke winkel, altijd een feest om binnen te stappen.
Beste Trenja, Wat ontzettend fijn om te horen! We zijn blij dat je de persoonlijke aandacht en onze winkel zo waardeert. We doen altijd ons best om iedereen een fijne ervaring te geven, en het is geweldig om te horen dat je het als een feest ervaart om binnen te stappen. We hopen je snel weer te verwelkomen!
Vriendelijke en zeer behulpzame bediening.
Beste Yannick, Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je onze bediening als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, en het is geweldig om te horen dat dit opgevallen is. We hopen je snel weer te zien!
Het is altijd fijn om even de Sissy Boy in te kunnen lopen als je nog tijd hebt op het station.
Beste Thirza, Wat fijn dat je de winkel waardeert! We proberen alles compact en overzichtelijk te houden, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Leuk dat je het een handige stop vindt als je even wat tijd hebt op het station. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Goed en vriendelijk geholpen
Beste Marie-Jozé, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de service van ons personeel. We doen altijd ons best om iedereen goed en vriendelijk te helpen, dus dit betekent veel voor ons. Hopelijk tot snel!
Excellent
Beste Kathryn, Bedankt voor de fantastische beoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!
Super toffe winkel
Beste Katrien, Wat een compliment, dank je wel! Fijn dat je onze winkel zo tof vindt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Wij hebben genoten van alle mooie spullen, het gastvrije ontvangst en de goede service.
Beste Alice, Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben van onze producten en de gastvrijheid! We doen altijd ons best om een goede service te bieden, en het is geweldig dat dit in de smaak valt. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!
Reeds verzonden
Beste Frank. Wat fijn dat je het aangenaam vond! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Bedankt voor je feedback!
Ik word altijd gelukkig als ik Sissy Bou bezoek
Beste Jacqueline, Wat een mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat een bezoek aan Sissy Boy je gelukkig maakt. Dankjewel voor je lieve review en tot snel weer in de winkel!
Wat een genot te gaan winkelen hier. Altijd - maar altijd - wat te vinden, voor thuis, als kado voor dierbaren of verwennerij voor mezelf. Feestelijke stemming in de winkel nu al, super leuke kandelaars/thee licht houders/theedoeken/kussens... in vrolijke kleuren. En bij de kassa, een leuk en vriendelijk gesprek terwijl mijn kado wordt ingepakt. Beter kan het niet zijn.
Beste Gerie, Wat een ontzettend fijne review, dankjewel! We zijn blij dat je het zo gezellig vindt in onze winkel en dat je telkens weer iets leuks kunt vinden, voor jezelf of om weg te geven. Het geeft ons ook een glimlach dat onze kassa-gesprekken en de feestelijke sfeer zo goed bevallen. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen voor nog meer vrolijke cadeaus en woonplezier!
Toffe collectie, vriendelijk personeel.
Beste Joke, Wat fijn om te lezen! Geweldig dat je onze klantvriendelijkheid en collectie zo waardeert. We hopen je snel weer te verwelkomen!
Het is een ervaring om bij sissy te shoppen in welke winkel dan ook.
Beste Marie-Jose, Wat fantastisch om te horen! Geweldig dat shoppen bij Sissy voor jou altijd een echte beleving is. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen in een van onze winkels!
Elke keer weer een feestje om de winkel weer binnen te gaan: compliment voor de styling . Het prachtige pand is altijd sfeervol ingericht en ik ga altijd wel met iets naar huis!
Beste Simone, Wat ontzettend fijn om te horen! Geweldig dat je onze winkel altijd als een feestje ervaart en blij wordt van de styling en sfeer. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen – en wie weet met nog iets moois voor thuis!
Heel goede bediening, je vind er van alles.
Beste Lucien, Wat geweldig om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent over onze bediening en het brede aanbod. We hopen je snel weer te verwelkomen!
Fijn geholpen door de dames in de winkel!
Beste Karin, Wat fijn om te horen dat je onze winkel zo fris en opgeruimd ervaart! En wat leuk dat ons team je zo goed heeft geholpen – we geven je complimenten door! We hopen je snel weer te zien.
Altijd fijn en leuk alles te bekijken. Vaak nieuwe collecties is erg leuk.
Beste Karin, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je altijd met plezier onze collecties ontdekt. We begrijpen dat het soms prijzig kan zijn, maar we doen ons best om elke collectie bijzonder en de moeite waard te maken. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen!
Beste Ingrid, Bedankt voor je review! We zien je graag terug bij Sissy-Boy!
Professionele medewerkers, fijn om te shoppen in de winkel
Beste Hilde, Bedankt voor je mooie feedback! We zijn blij te horen dat je de service als professioneel hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een fijne winkelervaring!
Goed ondersteund bij nemen van besluiten, suggesties
Beste Maria, Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent bij je aankoop. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Zoveel mooie spullen. Toffe sfeer. En het personeel is steeds vriendelijk, behulpzaam en vrolijk. Sissy Boy Hasselt is... Fijn winkelen!
Beste Karolien, Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn zo blij dat je de sfeer in Sissy-Boy Hasselt zo fijn vindt en dat ons team je goed heeft geholpen. We doen ons best om elke winkelervaring speciaal te maken. We hopen je snel weer te verwelkomen!
Mooie winkel
Beste Wilma, Dank je wel! Fijn dat je de winkel gezellig vindt. We hopen je snel weer te zien!
Altijd n beleving in de mooiste SB
Beste Hanneke, Dank je wel! Fijn om te horen dat je elke keer weer zo'n fijne beleving hebt bij Sissy-Boy. We hopen je snel weer te verwelkomen!
Nog nooit zo lang in de Sissy boy winkel geweest, alles was even leuk en het winkelpersoneel was super aardig en nam de tijd voor je!
Beste Monica, Wat fijn om te horen! We zijn zo blij dat je een goede tijd hebt gehad in onze winkel en dat ons team je goed heeft kunnen helpen. We hopen je snel weer te zien voor nog meer leuke ontdekkingen!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg