Fijn personeel. Fantastisch winkel met mooie spullen en kleding in mijn stijl.

Altijd Genieten bij jullie

Altijd Genieten bij jullie

Prettig

Fijne medewerkers en natuurlijk mooie collecties

Heel apart, je stapt in een aangenaam wereldje met vriendelijke hulp !

Gezellig rondwalen zonder gericht te zoeken is leuk ! Ideetjes opdoen voor interieur , kledij minder voor grote maten maar een volgende keer eens beter kijken...

Blij

Een verwen momentje

Amazing!!!

Super!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel en behulpzame verkoopsters.

Fijn winkelen en top -verkoopsters.!

Prima hulp bij zoeken en afrekenen van 2 lampen.

Idem

Super geholpen!

Zeer vriendelijk en beschikbaar personeel voor het helpen zoeken naar de juiste maat, zowel voor de kindjes als voor mezelf.

Vriendelijke service

Vriendelijke service

Gewoon uitstekend

Je voelt je welkom en geen vraag is teveel. Er werd goed meegedacht.

Mooi assortiment fijn personeel

Aardige complimenteuze verkoopster mooie winkel in Laren mooi gestyled

Perfect!

Vriendelijk en attentvol personeel!!

Leuke winkel, prettige sfeer, fijne verkoopsters

Ik ben op een fijne manier geholpen met het maken van mijn keuze. De verkoopster was vriendelijk. Ik dacht dat de winkel alleen/vooral voor jongeren was maar eenmaal binnen dacht ik deze winkel is gewoon voor iedereen en ze hebben naast kleding ook leuke hebbedingen. ik kom dus zeker terug

Mooie kwalitatieve spullen

Gewinkeld bij de winkel in Breda. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie en kwalitatieve spullen.

geduld en vriendelijkheid

Ik was, niet fanatiek, op zoek naar een beetje mooie top op een zwarte broek. Heel vriendelijke verkoopster hielp me zoeken. Begreep heel snel wat ik wel en niet wilde. Luisterde echt! Bleef bij me toen ik ging passen, zo vriendelijk. Het was zorgzaam en dat doet goed!

Mooie spullen en super vriendelijk personeel voor groot en klein.

Super hoe

Super blij met de beer van Jelly cat

Heel positief

kaarsen, assortiment deco en kleiding super mooi.

Mooie winkel

Fijn personeel

Fijne sfeer

Mooi assortiment en een fijne sfeer

Heerlijke winkel waar je lekker kunt rondsnuffelen

Goed geholpen door verkoopster door het aanbieden van bijpassende riem en tas. De dame aan de kassa heeft het daarna met zorg ingepakt. Helemaal top!

Fantastisch personeel

Kwam voor een jumpsuit die ik op internet had gezien. Al pratende kwam de attente verkoopster met een mooie riem. Vervolgens pakte ze een matching tas die de totale outfit er perfect uitziet. Dank je wel voor advies.

Ik word altijd blij van jullie wjnkel

Fijn en prettig geholpen

Top service en super klantvriendelijk

Ik vond mezelf een lastige klant, veel vragen en helaas konden ze me niet helemaal helpen maar dat was niet hun probleem. Ze deden echt hun best. Uiteindelijk alles over een andere boeg gegooid en goed geslaagd de winkel uit gelopen ☺️ De meiden bleven vriendelijk en waren mega behulpzaam

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg