Betoverend

Je waand je even in een bijzondere andere wereld waar je je op je gemak voelt en vol verwondering rond kan lopen... # lievelings

Topwijnen.. ik kom er graag!

Superleuke winkel met een breed assortiment en vriendelijk personeel

Erg fijne winkel en vriendelijk/behulpzaaam personeel!

Erg fijne winkel en vriendelijk/behulpzaaam personeel!

Omdat ik niet van saai houd, kom ik regelmatig bij Sissy-Boy. Afgelopen zaterdag weer ontzettend leuk geholpen, zelfs met vragen betreft een jas op in sale op de website.

Top winkel

Mooie winkel afwisselende producten. Vriendelijk personeel

Wauw, wat een leuke winkel

Zoveel verschillende mooie items te verkrijgen. Zo leuk! En heel behulpzame en vriendelijke medewerkers. Ik kom sowieso terug!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige collectie kleding en wonen

Altijd erg fijn geholpen en geadviseerd

Fijn geholpen

Fijne winkel, mooie producten en fijn geholpen

Leuke winkel.

Heel goed geholpen. Super service.

Fijne opstelling van de kleren. Mooi alles op kleur.

Wel altijd iets te duur. Maar veel keus.

Leuke overzichtelijke winkel

Leuke winkel. Lekker overzichtelijk. Duidelijk ingedeeld en vriendelijk personeel.

Super!!!

Hele fijne sfeer. Veel keuze. Personeel was vriendelijk, dacht mee. En gaven bewust aandacht!

Tof

Altijd correct

Warmte

Een fijne gezellige winkel met hippe hebbedingen. Lief personeel.

Ze zijn altijd bereid je helpen met keuzes.

snel geholpen, zonder poespas :)

voor mij dus nieuwe winkel, dus dan mocht ik zoeken naar herenafd. maar inrichting is vrij vol... wat voor mij niet handig is... dus eerste personeelslid die ik tegen kwam aangesproken. was vriendelijk, behulpzaam..... en de onderlinge sfeer tussen de collegas heb ik ook als vrolijk ervaren.

Vriendelijk

Niet opdringerig, je voelt je welkom en gezien. De verkoopster in maastricht is erg behulpzaam.

Een heel groot cadeau

Wat een fantastische winkel, met dito styling. Heerlijk geluncht, en daarna een beleving die zijn weerga niet kent. Geweldig personeel, met heel veel regards aan Mariska, zonder de andere collega’s te liet te doen.

Leuke ervaring

Mooie items in de shops. Gezellig om rond te kuieren. Personeel is vriendelijk en steeds paraat om hulp te bieden

Prachtzaak

Klantvriendelijk, mooie spullen, dus tja wat wil n mens nog meer?

Heel leuke winkel

Zeer goed geholpen door 'n nog zeer jonge dame die heel klantgericht was. Complimenten!

Leuke winkel met mooie kleding en interieur!

Fijn en persoonlijk

Meedenkend

Mooie winkel

Mooie winkel .

Vriendelijk

Vriendelijk geholpen ondanks een kleien aankoop. Ook intrede getoond in ervaring met vorige aankoop. Erg leuk

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg