mooie frisse winkel en zeer vriendelijk personeel

aangename ,lichte winkel met zeer vriendelijk en gedienstig personeel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie winkel en assortiment voor het hele gezin en huis. De cafe is een plus, gelijk genoten van de heerlijke koffie, thee en taart.

Ruime keuze, vriendelijk onthaal

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super leuke winkel met super personeel

Erg prettig begroet als je binnen komt. Je voelt je welkom! Je kunt op je gemak rond kijken. Erg prettig om hier te winkelen.

Tof winkelen

Een fijne aangename winkel. Toffe kleren en andere spullen

Uitstekende bediening.

Een zeer warm en toffe bediening.

TOP

T-shirtje voor 5 jarige kleindochter gekocht, die er superblij mee was.

Fijne winkel met mooie artikelen

Prettige medewerksters, heel behulpzaam. De mix van kleding en woonaccessoires is fijn.

Fijne winkel

Heerlijke winkel om je huis te bezielen!

Vriendelijke medewerksters

Prettig geholpen en erg vriendelijk.

Fijne sfeer, goed advies en vooral ook heel gezellig!

Fijne winkel met een gezellige sfeer! Slecht voor mn portemonnee haha! Onwijs leuke collectie en mede namens personeel goed geslaagd! :-)

Heerlijk hip en huiselijk!

Ik hou van deze winkel! Mooie hippe spulletjes, personeel dat super klantvriendelijk is en een hele toffe en relaxte koffiecorner waar ik graag de hele middag zit.

Top geholpen

Ben heel aardig geholpen toen ik advies nodig had over kussens die ik wilde kopen. Op merkzaam en snel.

Erg hulpvaardig!

Zeer behulpzaam personeel. Aangename winkel!

Prachtige zaak vriendelijke mensen die je helpen kom snel weer terug!

Fijne shop

Ik loop altijd graag ff binnen in de Sissy-boy shop. Via de site volg ik ook jullie collectie en ga bij sommige items gewoon gezellig nar binnen om te passen. Lieve groet, Adje Breda

Prachtige winkel en vriendelijk personeel!

Heel mooie winkel, vriendelijk personeel, mooie spullen

Prachtige winkel

Mooie winkel, goede sfeer, netjes, behulpzame medewerkers

Sissy-Boy winkels zijn altijd een traktatie om binnen te stappen

Sissy-Boy winkels zijn altijd een traktatie om binnen te stappen en om er lekker te neuzen. Hier vind ik ook altijd unieke mooie kadootjes en vrolijkmakers. Ook is het personeel hartelijk en behulpzaam.

Top!!! Prachtige artikelen

Topservice!!

Goed geholpen

Ik ben heel tevreden met de bediening, de produkten van Sissy-Boy. Wellicht aan de prijzige kant, maar mooie kwaliteit!

Zeer gezellig gewinkeld

Zeer goed geholpen.

Leuke producten, vriendelijk personeel

Leuke producten, vriendelijk personeel

Heel fijn geholpen bij de kassa, ook toen ze dingetjes uit legde aan me. Ook had ik een breekbaar iets gekocht en werd het met alle zorg ingepakt zodat het niet kapot kon gaan.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg