Heel fijn geholpen bij de kassa, ook toen ze dingetjes uit legde aan me. Ook had ik een breekbaar iets gekocht en werd het met alle zorg ingepakt zodat het niet kapot kon gaan.

Prima winkel

Goed assortiment en vriendelijk personeel.

Genieten

In iedere stad duiken we sowieso even een sissy boy in! Altijd wel wat leuks te scoren….kleding, een leuk kadootje voor een feestje ofzo of iets leuks voor in huis

Ontzettend gezellige winkel en leuk personeel

Nvt

Vriendelijke en prettige service!

Ik kocht zes champagneglazen, en vroeg aan een medewerker of ze misschien een doos hadden liggen waarin de glazen verpakt zouden kunnen worden, omdat ik ze best een eind moest vervoeren. Dit werd super snel geregeld, met een glimlach. Heel fijn!! En ook nog eens heel mooi ingepakt :) thanks!

leuke collectie!

ben heel klantvriendelijk behandeld!

Fijne winkel

Vriendelijke medewerker die behulpzaam was en info gaf over kortingsvoucher

Super vriendelijke verkoopsters

Erg vriendelijk ontvangen en geholpen

Super gezellug

Plezierig shoppen

Hulp ontvangen wanneer nodig. Niet opdringerig. Overzichtelijke en opgeruimde winkel.

Goed en leuk geholpen

Mooie ingerichte winkel met behulpzaam personeel.

Consistent goed

Altijd leuke spullen en goede service.

Goed!

Aardige en behulpzame verkoopsters!

Aardig personeel, behulpzaam

Top geholpen!

Super fijn geholpen en hele fijne winkel!

Sissy boy verveelt nooit!

Sissy boy is een winkel die alles biedt. Altijd gezellig om rond te snuffelen. Mooie kleding en ook toffe interieurspullen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

In vorige mail al verteld!!

In vorige mail reeds verteld

Hele fijne en bijzondere klantvriendelijke winkel

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd leuke en mooie bijzondere dingen. Ik kom er graag en ga nooit met lege handen de winkel uit.

Leuke items bij Sissy Boy

Vriendelijk personeel Koop bijna altijd wat als ik de winkel binnenstap

Zie vorige opmerking

Mooie winkel

Fijn en vooral vriendelijk geholpen. TOP!

Super mooie en leuke winkel!

Vier sterren

Mooie lichte ruime winkel met toffe spullen en kleding en hele aardige medewerkers.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg