Mooie winkel met prachtige verrassend leuke en mooie producten met onwijs vriendelijk en behulpzaam personeel! Top!

Aardige verkopers

Enorm leuk!

De winkel in Tilburg is erg leuk, gezellig en nodigt uit om in de wereld van Sissy-Boy te duiken. De sfeer is enorm wat, het ruikt lekker en je kan er echt tot rust komen

vriendelijk geholpen !

Leuke winkel met vriendelijk personeel

Ik was er al zo vaak langs gelopen, maar nog nooit binnen geweest. Van de buitenkant lijkt het een kledingwinkel, maar ze hebben zo'n leuke, niet alledaagse en speciale spulletjes en woonaccessoires. Echt super gaaf. We zijn verder door een hele vriendelijke medewerkster geholpen en dat maakte het helemaal af wat mij betreft. Dikke pluim

ruime winkel

hele mooie grote winkel!. die we in Nederland ook zouden moeten hebben.

Zeer vriendelijk

Heel vriendelijke personeel aan de kassa. Ik heb gevraagd om mijn aankoop in te verpakken, dat heeft ze super gedaan. Ze was ook heel aangenaam. Maar alle personeels zijn top !!

Heel fijn en persoonlijk

Ik ben wederom heel goed en fijn geholpen. Erg prettig hoe men meedenkt en ook eerlijk zegt als het niet mooi staat of een maatje kleinner of groter kan.

Mooie woon-spullen en kleding

Vriendelijk personeel

Prachtige winkel

Prachtige nieuwe winkel. Mooi ingericht, en zoals altijd vriendelijk geholpen.

Plezierig

Mooie winkel met vriendelijk personeel. Assortiment genoeg op voorraad

Leuke behandeling

Goede behandeling leuk personeel

Top service en mooie producten

Altijd vriendelijk geholpen, goede adviezen, uitstekende service en mooie producten.

Kwaliteit jasje en klantenservice teleurstellend

In het voorjaar heb ik een super leuk jasje gekocht bij sissy boy. Helaas na twee keer dragen kwamen er oranje vlekken in het jasje. Ik vind dat qua prijs-kwaliteit verhouding niet kunnen. Ik heb de klantenservice van sissy boy benaderd, maar omdat ik het in de winkel had gekocht moest ik terug naar de winkel. Deze is 1,5uur rijden van mij vandaan. Dit had ik van een merk als sissy boy niet verwacht. Ik vind het jammer dat het niet anders opgelost kon worden. Nu heb ik een jasje met oranje vlekken die ik twee keer aan heb gehad en niet meer kan dragen. Conclusie: zowel De kwaliteit van het jasje als de klantenservice is teleurstellend. Jammer!

Prettig gewinkeld

Ik kom vaak in deze winkel en ik word altijd vriendelijk geholpen. De winkel ziet er ook stijlvol uit.

Goed geholpen, gezellig sfeer. Fijne medewerkers

Mooie winkel

Één van de mooiste winkels in Hasselt. Mooie kleuren en een unieke sfeer. Vriendelijk personeel. Ook mijn favoriete winkel om cadeautjes te kopen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel!

Fijne winkel, leuke spullen en top dat je kortingen spaart!

Fijne winkel

Gezellige winkel, goed aanbod voor wooninspiratie en kleding

Super winkel

Ik blijf er graag komen om cadeaus te halen, mijn Home collectie uit te breiden en kleding te shoppen voor heel de familie!

Betrokken medewerkers

Goed personeel, behulpzaam en geïnteresseerd.

Prettig

Leuke winkel , leuk assortiment en aardig personeel

leuke gezellige winkel

mooie winkel vriendelijk personeel mooie collectie altijd top locatie

Mooie spullen en heel vriendelijk personeel!

Uy

Door de heerlijke geur en perfect personeel geweldig

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg