Vriendelijk en zeer behulpzaam

De verkoopster leek druk bezig, maar nam de tijd voor ons. Ze was heel vriendelijk en behulpzaam. Zeer fijn geholpen.

zeer positief

Een winkel met een zeer prettige sfeer, een goede mix van kleding ,woonaccessoires en food

Heel klantvriendelijke winkel en leuk personeel

Wordt heel vriendelijk bediend en behanddld

Favoriete winkel

Wordt altijd heel netjes geholpen en ben altijd blij met mijn aankopen

zeer goede ervaring

zoals ik hierboven zei, zeer goede ervaring

goede ervaring!

Heerlijk de winkel binnen te lopen, gezellige mensen en goede aankoop gedaan! Voor herhaling vatbaar!

Super klantvriendelijk!

Vriendelijke service, mooie producten

Mooie winkel en vriendelijk personeel.

Aardige mensen en een breed assortiment.

I love you, Sissy boy!

Ik word altijd blij van een bezoek aan Sissy boy! Zowel voor de dames kledij, als jongens kledij! Ook de kwaliteit is top, mijn zoon draagt al jaren jullie jeansbroeken, hij vind ze zalig om te dragen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtige winkel om heerlijk even te neuzen

Hele mooie winkel en zeer vriendelijk geholpen

Geweldig mooie winkel!

Wat een mooie nieuwe Sissy boy winkel midden in het centrum van Rotterdam. Fijn om uitgebreid rond te kunnen kijken met hulp van uiterst vriendelijke en enthousiaste medewerkers. En dan na afrekenen nog even lekker te gaan zitten met een kop koffie en iets lekkers, terwijl je geniet van je aankopen. Top!

Fijne winkel met een goede service.

Super winkel!

Fijne ervaring

Zeer fijne verkoopster

Helemaal top

Zoveel keus, mooie modekleding, en mooie hebbedingetjes, moeilijk om met lege hande weg te gaan

lekker ontspan moment

zie boven

Bijzonder

Eigentijds en vrouwelijk. Al jaren favoriet!

TOPWINKEL EN TOPMENSEN

Wij komen zeker nog eens langs

Mooie spullen zoals altijd

Mooie winkel, wordt altijd blij van de collectie. Hoef nooit perse te kopen, wordt blij van kijken en “voelen”

Mooie winkel met leuke spullen.

Ik slaag hier eigenlijk altijd

Super sympathiek en behulpzaam team

Naast de leuke spullen, zowel kleding, als interieur is het hier altijd fijn shoppen. De verkoopsters zijn zeer behulpzaam en enthousiast.

Leuk

Goede spullen een beetje prijzig.

Veel leuke afwisselende kleding en accessoires en heel vriendelijk personeel!

Ik kwam ogen te kort, zoveel leuke dingen te koop! Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, petje af!

Heerlijke winkel met super vriendelijk personeel

Fijne sfeer om te zijn en ik word altijd goed geholpen

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg