Leuke zaak

Prima sfeer

Ben weer geslaagd voor een origineel en betaalbaar cadeau!

Aardige mensen, goeie spullen, lekker shoppen op de zondagmiddag (-:

Aardig personeel. Mooie designs by Sissy

Fijne winkel ervaring

Super vriendelijk geholpen. Mooie verzorgde winkel. Mooie collectie, we hadden eigenlijk meer willen kopen. De medewerkers waren echt heel vriendelijk en behulpzaam.

Leuk

Super winkel ! Bijzonder kleding

Leuke spulletjes met een uitstekend winkelpersoneel!

*****

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel met behulpzaam personeel

Prachtige sissy boy in mooi pand met fijn assortiment.

Genoeg te kiezen

Winkel in Nijmegen is mooi. Lichte ruimte ook. Genoeg keuze in kleding en woon artikelen. Personeel is er vriendelijk en niet opdringerig.

Mooie winkel, goede service

Niet te opdringerig

Hier voel ik mij thuis

Leuke winkel!!!

Bij Sissy-Boy hebben ze leuke kleding en diverse leuke andere spulletjes voor in huis. Je wordt er heel vriendelijk geholpen en er staan tot op heden geen verkoopsters die alles maar aansmeren, en dat is ook fijn!

Mooie spullen, fijne rustige winkel

Heel prettig. Alleen wat weinig personeel.

Super service en een gezellige winkel

Een winkel waar je graag wil zijn en steeds iets nieuws vindt.

Leuke kleurrijke kleding

Altijd iets leuk te vinden veel kleurtjes super leuk ook de accessoires zijn leuk

Altijd een leuk uitstapje naar Sissy Boy

Leuke uitstraling en nieuwtjes ontdekken.

Fijne winkel

Alles in deze winkel is fijn. Ik kwam nu speciaal voor de kinderkleding. Daar heb ik wel een vraag over: er is nu een groot ‘gat’ tussen de grootste kindermaat en de kleinste volwassenmaat, waardoor de jongere tieners in een ‘gat’ vallen. Dat vind ik enorm jammer!

Zoals gezegd; super leuk geholpen door de verkoopster bij de paskamer (praatte met een licht accent en een super prettig persoon) kom lekker zelf neuzen en de winkel zag er keurig uit. Goed geholpen en geadviseerd! Zeker een winkel waar ik naartoe terug zou komen. Thnx

Prettig

Mooie collectie servies, vriendelijk en deskundig geholpen

Vele mooie kleding Vriendelijk personeel En behulpzaam

Tof

Ik vond de winkel overzichtig ingericht

klantgericht

vriendelijke en klantgerichte verkoopster. Zij nam de moeite om een mooie kado-verpakking te realiseren...

Love it.. alles

Ik houd van de sfeer, mooi originele spulletjes, en altijd loop ik wel met iets de deur uit..

Super behulpzaam en vriendelijk personeel.

Personeel luisterende naar mijn vraag en ging samen met me door de winkel op zoek. Leuke dingen gekocht.

Geweldig !

Heerlijke winkel vol mooie spullen .

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg