vernieuwend en leuke kortingen nu in de winkel

gezellig vernieuwend

Werd hier blij van

Prima.

Ik kom graag bij Sissy Boy

Plezierige winkel

Leuke kleding. Advies en hulp als je dat wil.

Super mooie winkel geworden

Prachtig, echt alles vind ik er mooi. De kleding, de inrichting de accesoires, fijne sfeer, mooie spullen word j hebberig van haha. heerlijke thee en taartje (glutenvrij :) in t restaurant ook fijn tijdens t shoppen tussendoor Echt inn1 woord: prachtig Aan te bevelen!

Prachtige winkel, vriendelijke sfeer.

Prachtige grote winkel van Sissy-boy met veel woonartikelen maar ook kleding voor dames heren en kinderen. En vriendelijk personeel. Een aanrader!

Leuk gezellig en mooie producten

Leuk aanbod en steeds heel vriendelijk!

Leuk aanbod en steeds heel vriendelijk!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een geweldige winkel. Leuke hebbedingetjes en top kleding.Gewoon eigen stijl.

Geweldige winkel met leuke hebbedingetjes.Gewoon eigen stijl kleding! In een woord toppie en kom er graag.

Een geweldige winkel. Leuke hebbedingetjes en top kleding.Gewoon eigen stijl.

Mooie winkel, vriendelijk personeel.

Leuke winkel, wordt erg hebberig van de producten die er worden verkocht. De mannencollectie is niet zo uitgebreid, maar wel met mooie items. Voor kinderen en vooral voor vrouwen is er heel veel. Ook mooie woonproducten, leuke dingen om kado te doen en het speelgoed en de knuffels voor kinderen wil ik allemaal wel hebben.

De winkel zag er netjes uit. De twee dames waren ontzettend vriendelijk, gaven goed advies en hebben echt aandacht voor je. Alle lof!

Meedenkende medewerkers

Helaas niet alle producten op voorraad die ik zocht. Wel geslaagd dankzij de aardige dames die ook nog alle cadeautjes apart voor me inpakten.

Leuke winkel gezellig sfeer

Goede sfeer leuke spullen en leuk geholpen met

Aardige verkoopster die goed meedacht!

Leuke enthousiaste en vooral vriendelijke verkoopster die goed meedacht . De winkel uit met een heerlijk vest!

Goede service en fijn personeel

Heel fijn, ga er graag naar toe

Leukste Sissy-Boy van NL!

Goed geholpen door het personeel, altijd aardig en geïnteresseerd. Kom hier onwijs graag, ookal is het ver weg voor mij.

Héél leuk geholpen in de nieuwe winkel. Mooie winkel ook!

Betrokkenheid

Fijne winkel om in rond te lopen. Meedenkend personeel.

Inspirerend

Zo een fijne winkel, netjes, inspirerend & heel vriendelijk personeel

Blij verrast.

Prachtige pullover, mooi ingepakt en snelle levering, super!

Aangename ruime winkel

Nette winkel, vriendelijke bediening