Een prachtige winkel

Ik winkel graag bij Sissy-Boy, zowel "live" als online. Er hangt een goede sfeer, en er is van alles leuks te koop. Echt een snuffelwinkel, altijd goed voor cadeautjes, maar ik koop er ook graag kleding. Het is wel een beetje aan de prijs, dat is de enige aanmerking.

zeer vriendelijke en behulpzaam!

zie hierboven

Fijne winkel

Altijd behulpzaam

Fijne ambiance

Fijne winkel met vriendelijk en deskundig personeel.

Super leuke winkel met fijn personeel!

Prettig

Leuke winkel Mooi gepresenteerd, vriendelijk en behulpzaam personeel

Hele goede ervaring

Ontzettend goed geholpen en erg blij met mijn aankopen.

Toffe winkel

Fijn, kuieren

Lekker groot

Grote winkel! Maar helaas weinig voor kinderen

Super fijne winkel

Vriendelijk personeel

Prima.

We waren in Arnhem en super tevreden. Heel aardig ( niet zo jong) personeel. We zijn zeventigers maar vinden de collectie en de dingen er om heen erg mooi en leeftijdsloos.

Onwijs fijne winkel, ruim en fris. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam!

Goed, mooie zaak en vriendelijk personeel.

Mooie zaak en vriendelijk personeel.

Fijn personeel Groot assortiment

Leuke sfeervolle winkel , smaakvolle mode en woonaccessoires

Mooie kleuren materialen en lekker ruime winkel om op gemak te kunnen rondsnuffelen

In alle opzichten tevreden

Los van de mooie en nette winkel is de sfeer prettig. Vriendelijk personeel op een fijne wijze. Maakte winkelen zonder kids na lange tijd heel erg fijn en zeker voor herhaling vatbaar

Fijn!

Heerlijke ruime winkel met goed aanbod en uiterst vriendelijk personeel!

Thuiskomen

Met de rust, ruimte en goede vibe kom ik hier graag. De kleding hangt overzichtelijk en de combinaties eindeloos.ik mis alleen de oude filiaanmanager. Hij was zo attent en behulpzaam.

Heel leuke spullen

Van alles wat. Overigens de biologische olijfolie is een aanrader.

Gezellige mensen met eerlijke adviezen

Een trui was me te klein en werd me eerlijk afgeraden. Een andere trui vond ik niet mooi en dat werd op een vrolijke manier geaccepteerd. Dank jullie wel.

Knappe items, behulpzaam personeel.

Leuke spullen, vlotte en vriendelijke verkoopsters. Telkens een feestje om bij sissy-boy te winkelen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super leuke winkel

Lief en gezellig personeel

Heel plezierig

Fijne sfeer in de winkel en leuke meisjes als personeel!!!

Super leuke winkel en vriendelijk en behulpzaam en gezellig personeel.

Winkelgenot

Heerlijk rondstruinen tussen alle pracht. Mooie afstemming van kleuren/materialen. Klasse

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg