Ik heb nog niet eerder bij Sissy-Boy besteld maar ben blij met mijn mooie sjaal, gekocht in de sale. Snelle levering.
Hi Jenny, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je aankoop. Veel plezier gewenst met je mooie sjaal! Met vriendelijke groet, Melissa
Great collection and good delivery.
Hi CK, Thank you for your recommendation! We are pleased to hear that you love our Sissy-Boy collection so much. Enjoy your purchase! Kind regards, Denise
Mooie kleding, goede shop en snelle service
Hi Rudie, Bedankt voor je aanbeveling! Erg fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy service en onze collectie. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Melissa
Mis de koffie!
Hi Constance, Bedankt voor je aanbeveling! Leuk om te horen dat je lekker hebt kunnen shoppen bij Sissy-Boy! Wist je dat de meeste Sissy-Boy winkels een luchroom hebben waar je lekker een drankje kan doen? Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Melissa
Erg fijn en vlot geholpen
Hi Sandra, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service. Graag tot ziens bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Melissa
De stoelen zitten heerlijk en zijn simpel in elkaar te zetten.
Hi Francine, Bedankt voor je bericht. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de stoelen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Snelle verzending
Hi Kim, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat het pakket snel bij je geleverd is. Veel plezier met je spelling en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Werd heel goed en snel geholpen
Hi Janneke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en tevreden bent met de collectie. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Erg goed geholpen
Hi Frank, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen! Veel plezier met je aankopen en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
De bank was binnen een paar dagen al geleverd. Het was even spannend of hij door het trapgat zou passen maar de twee aardige chauffeurs waren super handig en vriendelijk. De bank zit echt heerlijk. Aanrader!
Hi Demi, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de bank. Veel zitplezier! Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke nieuwe items in de winkel. Winkel is mooi ingericht en overzichtelijk. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Hi Margot, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de winkel, het assortiment en ons personeel! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Mariella, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuk
Hi Kathleen, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Geweldig mooie nieuwe winkel!
Hi Marjolein, Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Tof dat je blij bent met de nieuwe winkel! We zien je er graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Sowohl die Auswahl an Kleidung als auch der Wohnassessoirs. Auch die Qualität ist gut. Besonders der Kundenservice ist positiv zu bewerten.
Hi Willy, Vielen Dank für Ihre positiven Worte. Schön zu lesen, dass Sie so zufrieden sind. Mit freundliche Grüßen, Lizzy
Deskunige en vriendelijke medewerkers!
Hi Margreeth, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met ons personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Echt hele leuke winkel om te shoppen.
Hi Melissa, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent en een fijne ervaring hebt gehad. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mijn bestelling was heel snel in huis. Ik had het nog niet zo snel verwacht.
Hi Patricia, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat jouw bestelling snel bij je is geleverd. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke winkel en aardig personeel
Hi Ingrid, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Super leuk geholpen in deze winkel en erg vriendelijk personeel
Hi Janna, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je fijn bent geholpen met vriendelijk personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk personeel!
Hi Monique, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne sfeer, mooi ruimtelijk en vriendelijk geholpen aan de kassa
Hi Maaike, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de winkel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel fijn gewinkeld
Hi Karlijn, Bedankt voor je beoordeling , goed om te lezen dat je fijn hebt gewinkeld! Veel plezier met je aankopen en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Anita, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Shoppen is niet echt mijn ding, maar bij de sissy boy slaag ik altijd. En kan ik erg genieten van de sfeer.
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat altijd kunt slagen bij Sissy-Boy. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg