Product is van goede kwaliteit en komt overeen met de foto op de website. Levering was ook goedkoop en snel. Enige minpuntje is dat de voorraadinformatie op de website niet accuraat was. Er stond dat er nog enkele stuks waren, alleen bij in winkelmandje stoppen bleek product uitverkocht. Een dag later was het product er wel weer en kon ik bestellen
Hi Naomi, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat het item aan jouw verwachtingen voldoet en dat deze snel bij je is geleverd. Bedankt voor de tip over de voorraad, hier gaan we zeker mee aan de slag! Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mijn ervaring was goed. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Hi Ellis, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Exacht zoals op de foto, tevreden
Hi Mari, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat het item aan jouw verwachtingen voldoet. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
duur maar opvallende items marketeers doen hub job !
Hi Michel, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je onze collectie opvallend vindt. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Gewoon n leuke winkel met volop verrassende dingen
Hi Maike, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je Sissy-Boy een leuke winkel vindt. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Alles leuk. Kleding en Homespullen. Een leuke eigen lijn.
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze collectie. Veel plezier met je aankopen en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
We vroegen om hulp en daar werd aardig op gereageerd.
Hi Esther, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je de hulp hebt gekregen die je nodig had. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Gezellige zaak waar je graag lang wilt rondkijken
Hi Carola, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je graag komt rond kijken in een van onze winkels. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
De schoen werd snel geleverd en was net zo tof als op de foto
Hi Marloes, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat jouw bestelling snel bij je werd bezorgd en dat deze aan jouw verwachtingen voldeed. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Lizzy
Ga zo door!
Hi Karin, Tof om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
ik wilde voor mijn kleindochter kleding kopen. De verkoopster begreep dat ik niet meer kan inschatten welke maat een zesjarig meisje heeft, Leuk hoor, ik ga (altijd) met plezier naar deze winkel
Hi Gerry, Bedankt voor je beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
bestelling gedaan en goed ingepakt snel ontvangen
Hi Wilma, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat jouw bestelling snel en netjes bij je is bezorgd. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Vorige week heb ik een wasmand besteld bij de Sissy Boy Homeland. Deze werd al snel geleverd. Dit is de tweede wasmand die ik heb aangeschaft door de leuke designs op de wasmanden. Ik ben zeer tevreden.
Hi Maxime, Bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent en een tweede wasmand besteld. Fijn dat hij snel werd geleverd. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zeer fijne kwaliteits sjaal van bufandy gekocht bij Sissy-Boy via de webshop. Binnen afgesproken tijd geleverd. Mooi product om kado te doen. De keuze voor bufandy is mede genomen door hun bijzondere verhaal.
Hi Winifred, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het item en de bestelling. Goed dat deze netjes en tijdig bij je is geleverd. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Perfecte jurk gevonden online!
Hi Mariza, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je jouw perfecte jurk hebt gevonden! Veel plezier met dragen en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Recentelijk heb ik twee keer contact gehad met de klantenservice van Sissy-Boy. Ik werd vriendelijke geholpen en alles liep netjes en vlot. Ik ben heel blij met de service van Sissy-Boy.
Hi Debi, Bedankt voor je beoordeling. Ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service van Sissy-Boy. Mocht je nog hulp kunnen gebruiken of een vraag hebben, weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Lizzy
Kopje kapot geleverd. Kon ik direct ruilen in de winkel. Goede service!
Hi Noor, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat het kopje kapot bij je is geleverd, fijn om te lezen dat dit netjes en snel met je is opgelost. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zie hierboven
Hi Jose, Bedankt voor je beoordeling. Het is goed om te lezen dat je Sissy-Boy een prettige en rustige winkel vindt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Een mooie winkel met vriendelijke personeel, die heel erg behulpzaam is.
Hi Denisa, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met ons personeel. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Het is een prachtige winkel, maar het is wat te druk. Omdat ze zoveel verschillende producten willen verkopen, zie je door de hoeveelheid niet meer hoe mooi de producten zijn.
Hi Sabrina, Bedankt voor je eerlijkheid. Hier kunnen we zeker wat mee! Ik ga dit intern doorgeven. Wel hopen we je nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Er is zoveel!. Je blijft maar kopen. De vriendelijke dame in de winkel heeft mij verteld waar er nog meerdere winkels zijn van Sissy-Boy. Dat vond ik goed om te weten.
Hi Sharine, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de collectie en je maar blijft kopen! We hebben inderdaad veel Sissy-Boy winkels, je komt ons overal wel ergens tegen. We zien jouw graag nog eens terug in jouw favoriete winkel. Met vriendelijke groet, Lizzy
Als ik in Maastricht ben wil ik hier altijd even binnen ronddwalen omdat ik zo happy wordt van al het moois dat er te bewonderen is :)!
Hi Sharine, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je onze winkel in Maastricht altijd even binnenstapt. Veel plezier met je aankopen en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd mooie dingen
Hi Inge, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons personeel en de collectie. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prima service, fijne spullen
Hi Annemarie, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Shop graag bij Sissy boy Laren. Slaag altijd voor cadeau of iets leuks voor mezelf in huis.
Hi Mariska, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je graag shopt in onze winkel in Laren. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg