Goede service, prachtige spullen
Hi Jacqueline, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik had eigenlijk niks nodig maar wanneer ik passeer spring ik toch altijd even binnen en meestal koop ik dan toch iets wat ik kan gebruiken ;-)
Hi Leen, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo lekker spontaan kan binnenlopen en dan altijd wel wat leuks vindt. Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
v
Hi David, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zowel voor mijn man als voor mijn zoontjes ontzettend leuke shirts. Snel geleverd en zoals gewend staat het ze hartstikke leuk.
Hi Rosanne, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je wat items hebt gekocht voor je man en zoon. Goed om te lezen dat je tevreden bent! Veel plezier met de aankopen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Kom er vaak met mijn kleindochters Jammer dat de collectie niet echt varieert na een aantal bezoeken tref ik vaak dezelfde kinderkleding aan
Hi Marja, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je regelmatig komt. Jouw opmerking over de kinderkleding ga ik zeker intern doorzetten, dank je wel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie producten, sieraden en kleding
Hi Olga, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de collectie. Veel plezier met je aankopen, we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Uistekend.
Hi Sharita, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijn geholpen. Dag later probleemloos nog maat geruild.
Hi Freek, Bedankt voor je beoordeling en de aanbeveling. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen, en dat het ruilen probleemloos is gegaan. We hopen je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie verzorgde winkel met vriendelijk personeel!
Hi Nancy, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je je tevreden bent met de winkel en ons personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zie vorige
Hi Marlous, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent ons personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heerlijk winkel waarin je kan verdwalen met vriendelijk personeel
Hi Mieke, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je lekker kunt verdwalen bij ons in de winkel en je tevreden bent met ons personeel. Met vriendelijke groet, Lizzy
Er hangt een prettige ongedwongen sfeer in de winkel,en het winkelpersoneel is zeer ervaren.
Hi Colinda, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met ons personeel en de service. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
blouse perfect
Hi Mirjam, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en de blouse. Veel plezier met dragen! Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne, mooie winkel en goed personeel!
Hi Anneke, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de winkel en het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Aardig personeel goede service
Hi Yvonne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons personeel en de service. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel vriendelijke verkoopster. Leuke koopjes gedaan!
Hi Julie, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met ons personeel. Heel veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk personeel , fijn geholpen en blij met me aankopen.
Hi Desiree, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en dat je goed bent geholpen. Heel veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel om te zijn
Hi Hilde, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We zien je graag nog eens terug bij ons in de winkel. Met vriendelijke groet, Lizzy
Het is inspirerend om vaak bij jullie langs te komen, ben benieuwd naar jullie nieuwe filiaal in Rotterdam
Hi Jeannette, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je het inspirerend vindt om bij ons te shoppen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik ben blij met het kleed
Hi Suus, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het personeel. Heel veel plezier met je nieuwe kleed. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik had een broek besteld. Zeer snel en netjes bezorgd. Wel miste ik een stukje communicatie over levering etc. Maar omdat het zo snel ging, had ik geen tijd om me zorgen hierover te maken.
Hi Reggie, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat jouw bestelling snel bij je is geleverd, alleen jammer dat je daar niet op hoogte van bent gebracht. De verzendbevestiging wil nog wel eens in de SPAM terecht komt, de volgende keer kun je daar even in kijken. Veel plezier met je nieuwe broek en we zien je graag nog een keer terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie velvetstoel in de sale gekocht. We hadden in de winkel in t echt gezien dus wisten wat we kochten. Over de levensduur kunnen we nog niks zeggen aangezien we hem net hebben. Qua kwaliteit en vormgeving een dikke 10!
Hi Jeroen, Bedankt voor je beoordeling. Wow wat leuk dat jullie zo tevreden zijn met de velvetstoel. Heel veel plezier ermee! We zien jullie graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie kleding, goede prijzen en snelle service. Wat wil je nog meer!
Hi Anne, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo blij bent met Sissy-Boy en onze prijzen en service. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie grote winkel..... met een gezellig koffiehoekje
Hi Angelique, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkel. We zien je graag nog eens terug, al is het maar voor een kopje koffie! Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel. Veel ruimte en licht.
Hi Day, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent de winkel. Heel veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg