Personeel maakt er ook voor kinderen een feestje van

Super aardige mensen Goed advies en deden veel moeite om te helpen. Ook heel lief voor de kinderen die mee waren. En natuurlijk heel veel leuke spulletjes en kleding :)

Mooie ruime winkel, vriendelijk personeel

Ik hoop ook dat de kleding en andere artikelen niet door mensen worden gemaakt die worden uitgebuit, let op arbeidsomstandigheden.

Mooie winkel, super fijne spullen en aardige werknemers!

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Al het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ok

Ok

Mooie winkel zeer vriendelijk personeel

Zie hierboven

Mooie woon items

Twee kussens besteld, snelle levering, mooie kwaliteit en met vulling erbij

Heerlijke winkel om rond te neuzen.

Erg leuke winkel met veelzijdige collectie, zie mijn eerdere waardering.

heel tevreden met de ruime winkelervaring tijdens coronatijden

echt leuk winkelen tijdens coronatijden,door de ruime winkel,is het mogelijk om genoeg afstand te bewaren en te genieten van het winkelen

HAPPY

Top kwaliteit. Snelle levering. Ik ben erg blij!

Pakket werd snel en goed verpakt geleverd. Kleding valt goed op maat en is van een degelijke kwaliteit.

Altijd leuke winkel

SissyBoy heeft een leuke en unieke collectie, ook na de overname - so keep it up! Ik kom als het kan even struinen voor iets leuks voor in mijn huis of voor een leuk shirtje. De kwaliteit van kleding is gemiddeld beter en er is altijd iets leuks te vinden voor een cadeautje. Voorheen kon je via de App shoppen en kon je inloggen op je Account en ik vraag me af of dit nog terug komt, want het was wel handig.. Personeel is vaak aardig en behulpzaam.

Supergoed

Leuke behulpzame verkoopster. Verzonden

Prachtige collectie, prettig personeel

Prachtig servies, kleding en woonaccessoires gekocht. Erg tevreden over de kwaliteit en de vriendelijke hulp van het personeel.

Vriendelijk behulpzaam

Leuke winkel en vriendelijk

Vriendelijk en gezellig shoppen

Zoals verwacht

Nvt

Heerlijke jurk

De jurk zit als gegoten en staat super mooi. Fijne kwaliteit Bestellen, de levering, de verpakking is allemaal prima

Zeer vriendelijke dames Ik was er op zondag

Mooie sfeer en leuke kleding

Mooie kleding, leuke medewerkers. Alleen zijn de prijzen wel best hoog

Leuke winkel, leuke verkoopster

Mooie winkel, mooie spullen. Wel soms prijzig.

Zoals de titel het al zegt.

Super gezellige, kleurrijke winkel

Leuke winkel, aardig personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super winkel

Altijd goede hulp en fijne spullen. Ik mis alleen een kleine afdeling kinderkleding. Ruimte genoeg boven.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg