Super aardige mensen Goed advies en deden veel moeite om te helpen. Ook heel lief voor de kinderen die mee waren. En natuurlijk heel veel leuke spulletjes en kleding :)
Hi Germa, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent me ons personeel. Fijn dat zij je goed hebben geholpen. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik hoop ook dat de kleding en andere artikelen niet door mensen worden gemaakt die worden uitgebuit, let op arbeidsomstandigheden.
Hi Trix, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte van de winkel en het personeel. Wij houden er zeker rekening mee waar en hoe onze items worden gemaakt! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie winkel, super fijne spullen en aardige werknemers!
Hi Manon, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de winkel, de items en het personeel!! Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Al het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
Hi Evi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons personeel! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ok
Hi Niki, Fijn om te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zie hierboven
Hi Diny, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en ons personeel. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Twee kussens besteld, snelle levering, mooie kwaliteit en met vulling erbij
Hi Nina, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat jouw bestelling snel bij je is geleverd en dat deze voldoet aan jouw verwachtingen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Erg leuke winkel met veelzijdige collectie, zie mijn eerdere waardering.
Hi Tiny, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en onze collectie. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
echt leuk winkelen tijdens coronatijden,door de ruime winkel,is het mogelijk om genoeg afstand te bewaren en te genieten van het winkelen
Hi Nicole, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je tevreden bent en prettig bij ons shopt in coronatijd. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Top kwaliteit. Snelle levering. Ik ben erg blij!
Hi Xaviera, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat jouw bestelling snel bij je werd geleverd! Heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Lizzy
Pakket werd snel en goed verpakt geleverd. Kleding valt goed op maat en is van een degelijke kwaliteit.
Hi Marije, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het pakket snel bij je is geleverd. Heel veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
SissyBoy heeft een leuke en unieke collectie, ook na de overname - so keep it up! Ik kom als het kan even struinen voor iets leuks voor in mijn huis of voor een leuk shirtje. De kwaliteit van kleding is gemiddeld beter en er is altijd iets leuks te vinden voor een cadeautje. Voorheen kon je via de App shoppen en kon je inloggen op je Account en ik vraag me af of dit nog terug komt, want het was wel handig.. Personeel is vaak aardig en behulpzaam.
Hi Chitra, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze collectie en ons personeel. Leuk dat je regelmatig even komt neuzen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke behulpzame verkoopster. Verzonden
Hi Joke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn te lezen dat je tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtig servies, kleding en woonaccessoires gekocht. Erg tevreden over de kwaliteit en de vriendelijke hulp van het personeel.
Hi Priscilla, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je zo te spreken bent over ons aanbod! Fijn dat je tevreden bent met onze kwaliteit en ons personeel. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Mary, Bedankt voor je beoordeling. Goed te lezen dat je tevreden bent met ons personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk en gezellig shoppen
Hi Patrick, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je gezellig bij ons kunt shoppen. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Agnes, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat wij aan jouw verwachtingen hebben voldaan. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Nvt
Hi Naomi, Tof om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
De jurk zit als gegoten en staat super mooi. Fijne kwaliteit Bestellen, de levering, de verpakking is allemaal prima
Hi Jeanne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van je nieuwe jurk. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zeer vriendelijke dames Ik was er op zondag
Hi Christianne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent met ons personeel. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie kleding, leuke medewerkers. Alleen zijn de prijzen wel best hoog
Hi Luisa, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn te moeten lezen dat je tevreden bent met de kleding en de medewerkers. Jammer dat je dat helemaal tevreden bent met de prijzen van onze items. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Marlies, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zoals de titel het al zegt.
Hi Nina, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en de spullen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke winkel, aardig personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hi Gerdiene, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met ons personeel en de winkel! We zien je graag nog eens terug in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd goede hulp en fijne spullen. Ik mis alleen een kleine afdeling kinderkleding. Ruimte genoeg boven.
Hi Marianne, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. Jouw opmerking over de kinderkleding ga ik zeker bespreekbaar maken. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg