Service, helpen zoeken van het product in de winkel en achter. Vriendelijk en netjes. Ik ben fan van sissy-boy al jaren! Van Tasje tot servies en nu ook 2 vitrine kastjes van glas en messing voor mijn patisserie/ chocolaterie. Waar ik de bonbons in ga presenteren
Hi Simone, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat mijn collega's alles voor je hebben gedaan. Heel veel plezier met je aankopen! Met vriendelijke groet, Lizzy
Alles oke! Leuke winkel, aardig personeel :)
Hi Romy, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de winkel & het personeel. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
TOP!
Hi Karin, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent en de dag lekker goed bent begonnen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
de winkel in hoog catherijne was zo vriendelijk om de andere locatie in utrecht te bellen ivm met een maat die ze niet hadden. De andere winkel legde hem apart. Daar kunnen passen en was precies wat ik nodig had en een erg leuk patroon ook. ik ga misschien niet standaard voor alle kleding naar sissy-boy, maar als je wat kleurrijke kleding of eens wat andere decoraties zoekt is het zeker de moeite om er even rond te kijken. Vind de artikelen wel wat aan de prijzige kant.
Hi Shanice, Bedankt voor je beoordeling! Wauw, wat fijn om te lezen dat mijn collega's hun best voor je hebben gedaan en jij toch het gewenste item hebt kunnen scoren! Veel plezier met dragen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Heleen, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het personeel. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Gedeeltelijk geslaagd en vriendelijk geholpen. Lkkr rondgesnuffeld in jullie heerlijk winkel. Soon back for more!
Hi Esmeralda, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtige winkel met leuke kleding en prachtige woonaccessoires.
Hi Patricia, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de items! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ruimtelijke overzichtelijke winkel.. te leuke spulletjes. Ik ben blij dat het in roermond is gekomen!!.
Hi Marianne, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en de collectie! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Besteld via de webshop en heel leuke stuks gevonden. De communicatie en levering verliepen heel vlot. Zeer tevreden !
Hi Kirsten, Bedankt voor je beoordeling! Tof om te lezen dat je tevreden bent met levering en onze communicatie. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hele mooie rok! Snelle levering
Hi Danielle, Tof dat je tijd hebt willen maken om ons te beoordelen! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de levering en de rok! Heel veel plezier met je nieuwe item. Met vriendelijke groet, Lizzy
Top service !
Hi Ann, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd leuk om rond te neuzen bij Sissy Boy in Leiden (Breestraat). Het is een mooie, grote winkel met ontzettend veel spullen/kleding waar je hebberig van wordt.
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je graag in onze winkel in Leiden komt. We zien je er graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie designs
Hi Anna, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de designs. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Lekker rondneuzen in een relaxte sfeer met aardige medewerkers.
Hi Sandra, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent en graag komt rondneuzen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Bij rosada eerder een jeans gekocht, nu via de website nog een broek, zit geweldig.
Hi Roeland, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de jeans. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik vind dit merk erg fijn, vanwege de kwaliteit en de details van de producten. Zeker een aanrader!
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je Sissy-Boy een fijn merk vindt. Thanks voor de aanbeveling. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prettige winkel
Hi Len, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Een bedrijf met een visie dat een aparte stijl bezit. Blij dat jullie er zijn.
Hi Greet, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden én blij bent dat wij er zijn! Wij zijn ook blij met jou als klant! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Hannan, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Super fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service! We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Francoise, Bedankt voor je beoordeling én aanbeveling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijke personeel En de winkel en kleding ruikt zo lekker
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat we vriendelijk personeel hebben. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Kan er meestal goed slagen. Jammer dat er niet zo veel heren kleding word ingekocht
Hi Hans, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je vaak bij ons kunt slagen. Jouw opmerking over de inkoop van de heren kleding, ga ik zeker doorzetten naar de juiste afdeling, dank je wel daarvoor! Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik wordt bij jullie altijd blij en hebberig
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je blij wordt van Sissy-Boy. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Lizzy
Positief, met een blij gevoel en een leuke tas spulletjes de winkel verlaten
Hi Mirjam, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je met een positief en prettig gevoel de winkel hebt verlaten. Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie kleding voor zowel doordeweeks als een feestje. Leuke homeland collectie, die het interieur een extraatje geeft. Via de webshop besteld en snel en netjes bezorgd.
Hi Manon, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Super fijn dat het pakket snel bij je is geleverd. Veel plezier met je aankopen en we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg