heel vriendelijk geholpen
Hi Jose, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je vriendelijk bent geholpen. Heel veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Zeer goede service en super beleefd!
Hi Elias, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het personeel en de service. Heel veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Diana, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk
Hi Marjo, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke winkel, fijne klantgerichte verkoopsters
Hi Carina, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de winkel én het personeel! Heel veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik had een retour van een blouse waar een stiksel verkeerd zat. Ik werd snel geholpen en kon moeiteloos de blouse omruilen voor een nieuwe.
Hi Laurina, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je een klacht hebt gehad over een van onze items, wel fijn te lezen dat het snel en goed voor je is opgelost. We hopen je snel weer eens te zien in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie winkel, mooie producten en vriendelijk personeel
Hi Marije, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt. Heel veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie spulletjes en heel vriendelijk personeel!
Hi Manita, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de spullen en het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fantastische service! Martin en zijn team zijn altijd gastvrij. Ze zijn vriendelijk en super behulpzaam
Hi Leanne, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag nog eens terug in onze winkel in Eindhoven. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel persoonlijk en vriendelijk. Gezellige sfeer
Hi Welmoed, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het personeel en de sfeer! Veel plezier met je aankopen en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Voel me altijd welkom, prettige hulp waar nodig en advies waar ik niet altijd dacht het nodig te hebben, maar toch heel goed bleek te zijn! Ik kom er graag!
Hi Maria, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je je altijd welkom voelt en goede hulp en advies krijgt! We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Producten worden verzorgd uitgestald. Een plezier om hier te winkelen. Aan de kassa een hartelijke babbel met zorg voor je nieuw aangekochte kleding.
Hi Zoë, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je er met plezier komt winkelen. Veel plezier met je aankopen en we hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel fijne winkel met leuke artikelen om te kopen!
Hi Jolien, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je het een fijne winkel vindt. We zien je graag nog eens terug in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd wel leuke spullen vooral voor de kids en home deco. Wel niet zo duidelijk dat niet alle spullen in de solden waren, beetje misleidend.
Hi Ines, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het aanbod. Fijn dat je het doorgeeft van de sale, in het vervolg zullen we dit beter presenteren. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtige winkel met mooie items
Hi Yvonne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de items en de winkel! We zien je graag terug en veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zoals ik reeds vermeldde; leuke ervaring in een fijne omgeving, ontspannend en genieten van alles rondom je !!
Hi Lydia, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je een leuke ervaring hebt gehad tijdens het shoppen in een van onze winkels. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke jas gekocht
Hi Fred, Bedankt voor je bericht. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en de gezelligheid. Veel plezier met je nieuwe jas! Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke uitverkoop en super aardig personeel!!
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en de uitverkoop! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Erg fijne collectie, vriendelijk personeel en een hele toffe collectie. Zowel voor mijn man als voor mezelf geslaagd!
Hi Carola, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en de collectie. We zien jullie graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk Snel
Hi Sissy-Boy Shopper, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel veel keuze nette omgeving
Hi Anne, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heerlijke winkel om even binnen te lopen. De combinatie van kleding, hebbedingen en catering is een goede combinatie. Zeker de winkel in ‘s-Hertogenbosch heeft deze eigenschappen De kledingkeuze is ruim voldoende en ik slaag er altijd. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Dus zeker voor iedereen een bezoek aan de winkel waard.
Hi Simone, Bedankt voor je beoordeling! Wow wat een leuke en positieve woorden. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het aanbod en ons personeel! Veel plezier met je aankopen en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Super mooie winkel, zeer goed geholpen
Hi Bianca, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je goed bent geholpen! Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
De jongen die mij hielp was ontzettend vriendelijk en gemotiveerd hij heeft mijn glaswerk zeer netjes en zorgvuldig ingepakt , we hebben gepraat over de nieuwe winkel die binnenkort opent en hij was enorm enthousiast daarover , ik ga er zeker heen zodra deze geopend is
Hi Wendy, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo goed en vriendelijk bent geholpen! Heel veel plezier met je aankopen en tot in de nieuwe winkel! Met vriendelijke groet, Lizzy
Zie eerder
Hi Monique, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat Sissy-Boy een van je favoriete winkels is! Heel veel plezier met je aankopen en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg