Goed geholpen. Verkoopsters zoeken en denken mee, overzichtelijk.
Hi Desiré, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Goed geholpen mooie kwaliteit
Hi Marilyn, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en je tevreden bent met de kwaliteit. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke winkel en een gezellige uitnodigende sfeer!
Hi Carola, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je Sissy-Boy een leuke winkel vindt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke winkel. Fijn personeel
Hi Ans, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en het personeel! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne collectie Lieve mensen die er werken Genoeg keus!
Hi Eva, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling. Tof om te lezen dat je je tevreden bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik wordt altijd vriendelijk en persoonlijk geholpen. De winkel is prachtig en de collectie ook.
Hi Marjolijn, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je altijd prettig wordt geholpen! Tof dat je tevreden bent met de collectie en de winkel. Veel plezier met je aankopen en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Geweldige winkel waar ik altijd graag kom.
Hi Monica, Bedankt voor je beoordeling. Wow wat een compliment. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Wordt altijd heel fijn geholpen.
Hi Mariet, Tof dat je ons hebt willen beoordelen. Goed om te lezen dat je fijn wordt geholpen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk te woord gestaan.
Hi Vivian, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je vriendelijk wordt geholpen. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Lizzy
Sissy-Boy maakt mij blij.
Hi Marion, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat Sissy-Boy je blij maakt! We zien je graag nog eens terug in onze winkels of de webshop! Met vriendelijke groet, Lizzy
Allemaal even vriendelijk. Eerlijk in mening qua kleding of lifestyle. Voelt oprecht. Denken erg met je mee.
Hi Ingeborg, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie verzorgde winkel. Attente medewerkster die ons kado erg mooi heeft ingepakt.
Hi Manuela, Bedankt voor je aanbeveling! Erg goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen door de medewerkers in de winkel. Altijd leuk om iemand blij te maken met een mooi Sissy-Boy cadeau! Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Wat een leuke winkel, met in elk hoekje wat moois. Supervriendelijke medewerkers. En heb je een cadeautje. Laat het vooral inpakken. Ze maken er wat moois van.
Hi Fiona, Bedankt voor je aanbeveling! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel. Alvast veel plezier gewenst met het geven van het cadeautje en wij zien je graag nog eens terug bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtige winkel met vriendelijke personeelsleden
Hi Ada, Bedankt voor je aanbeveling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy winkel en de personeelsleden. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijke staff. Winkel opgeruimd en netjes. Fijne shopervaring!
Hi Lieve, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je zo'n fijne shopervaring hebt gehad bij Sissy-Boy. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Wat vooral fijn is is dat men je lat rondlopen maar er wel is om je te helpen indien nodig . Alert vriendelijk en rustige benadering ervaren. Winkel toonde overzichtelijk , schoon en mooi
Hi Ida, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad en goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke kleding en veel woon ideetjes opgedaan
Hi Meta, Bedankt voor je aanbeveling! Fijn om te horen dat je met plezier komt winkelen bij Sissy-Boy. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik kan niets aanmerken op de werking en de winkel. Leuke indeling, ideaal gelegen, propere winkel, leuke collecties. Een fijne shopervaring dus!
Beste Janne, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je enthousiast bent over Sissy-Boy! Graag verwelkomen wij jou een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Personeel ook heel aardig en hulpvaardig. Ik kom graag in Bergen en bij Sissy-Boy
Beste Elly, Bedankt voor je aanbeveling! Erg goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen door de medewerkers in de winkel. Wij zien je graag nog eens terug bij Sissy-Boy in Bergen! Met vriendelijke groet, Lizzy
reeds jaren trouwe klant
Hi Bart, Bedankt voor je aanbeveling! Erg mooi om te lezen dat je al jaren trouwe klant bent bij Sissy-Boy. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lizzy
Klantvriendelijk, hulpvaardig en een mooie collectie, ook in de allereerste zomersolden!
Hi Daisy, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de winkel en het personeel! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk deskundig personeel
Beste Frida, Bedankt voor je aanbeveling! Erg goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen door de medewerkers in de winkel. Wij zien je graag nog eens terug bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
De winkel is mooi, schoon, ruim. De spullen zijn geweldig! Het personeel is zeer vriendelijk en deskundig. Jammer dat de gordijnen van de paskamers op de eerste verdieping niet helemaal dicht gaan.
Hi Natacha, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de winkel en het personeel! De tip van de paskamers ga ik zeker bespreekbaar maken. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ein Maastricht-Besuch besteht für mich nur aus ein paar Läden - Sissy Boy ist natürlich immer dabei!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg