Grote ruime winkel. Mooi, ruim assortiment
Hi Rosalie, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy winkel en collectie. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Nvt
Hi Monique, Bedankt voor je aanbeveling! Graag tot ziens bij Sissy-Boy. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ontspannen winkelen met voldoende eigen ruimte om lekker te neuzen en tegelijk goed geholpen bij de pashokjes en kassa
Hi Lianne, Bedankt voor je aanbeveling! Wat fijn om te lezen dat je met veel plezier hebt gewinkeld bij Sissy-Boy! Wij zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd goede hulp en eerlijke feedback
Hi Daniella, Bedankt voor je aanbeveling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geboden service. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Gezellige winkel
Hi Marian, Bedankt voor je aanbeveling! Graag tot ziens bij Sissy-Boy. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne mooie winkel met prettige sfeer en mooie producten. Heel leuk om rond te kijken, Concept van zowel kleding als woonaccessoires en ook wat food is erg leuk. Moeilijk om hier met lege handen weg te gaan.
Hi Meijke, Bedankt voor de mooie aanbeveling! Erg leuk om te lezen dat je met zo veel plezier komt winkelen bij Sissy-Boy. Veel plezier gewenst met je aankopen en wij zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel, goed overzichtelijk, prima hulp
Hi Tanja, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy winkel en de geboden service. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel, met zowel kleding als huis accessoires. En je kunt er ook gezellig iets drinken.
Hi Monique, Bedankt voor je beoordeling. Erg leuk om te lezen dat je met plezier komt shoppen bij Sissy-Boy. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
De eerste keer weer in een sissyboy winkel na de lockdown . De vrolijke kleuren in de winkel vielen direct op toen ik binnenkwam. Vriendelijke medewerkers en mooie producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Hi Ilja, Bedankt voor je aanbeveling! Erg leuk om te lezen dat je zo te spreken bent over de Sissy-Boy collectie en de medewerkers. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Prima geholpen, vriendelijk, behulpzaam.
Beste Timmy, Bedankt voor je aanbeveling! Erg goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen door de medewerkers in de winkel. Wij zien je graag nog eens terug bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Inge, Bedankt voor je aanbeveling! Graag tot ziens bij Sissy-Boy. Met vriendelijke groet, Lizzy
Wanneer we shoppen in Zwolle dan gaan we sowieso naar de sissy-boy. Het personeel is eerlijk en helpt goed bij het vinden van de juiste items die passen bij je figuur en kleur.
Hi Marlijn, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad en goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne mensen die er werken die eerlijk en goed advies geven.
Hi Ilona, Bedankt voor je aanbeveling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de medewerkers in de winkel. Graag tot ziens bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Klantvriendelijke personeel, goede inrichting en ontzettend gezellige koffie gelegenheid.
Hi Gity, Bedankt voor je aanbeveling! Goed om te horen dat je met plezier komt winkelen bij Sissy-Boy. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie winkel, fijne mensen, fijn geholpen
Hi Steven, Bedankt voor je aanbeveling! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze medewerkers in onze winkel. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
It is my go to store for home accesories!!
Dear Sekar, We are so happy to hear you love our Sissy-Boy home collection so much. We hope to see you again soon! Kind regards, Lizzy
Snel en deskundig geholpen.
Hi Jos, Bedankt voor je aanbeveling! Erg goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen door de medewerkers in de winkel. Wij zien je graag nog eens terug bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Hi Sabine, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de medewerkers. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd een feestje als ik er ga shoppen!
Hi Madsy, Bedankt voor je aanbeveling! Wat leuk om te lezen dat je met zo veel plezier komt winkelen bij Sissy-Boy. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Was een tijd geleden, dat ik was geweest, mensen super attent en vriendelijk!
Hi Ina, Bedankt voor je aanbeveling. Erg fijn om te lezen dat je met plezier bij Sissy-Boy hebt gewinkeld. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd een goed gevoel bij het zien van zoveel leuke en speciale items zowel voor interieur als voor kledij en linnen
Hi Isabelle, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy collectie en het personeel! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Gezellig, mooie kleding
Hi Lia, Bedankt voor je aanbeveling! Veel plezier gewenst met je aankopen en wij zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooi ingerichte winkel en vriendelijk personeel
Hi Miranda, Bedankt voor je aanbeveling! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met over de Sissy-Boy winkel en de medewerkers. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lizzy
Heerlijke ruime winkel met mooie mix aan kleding en woonaccessoires!
Hi Lissy, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy winkel en de collectie. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik ben leuk geslaagd voor een kadootje. Werd door een aardige medewerkster mooi ingepakt. Wanneer ik weer een kadootje zoek kom ik weer!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg