Leuke winkel, aardig aanbod

Mijn ervaring bij deze Sissy Boy winkel was erg prettig. Als je even snel iets leuks wilt kopen heeft deze kleine stationswinkel een aardig aanbod.

Erg prettig en zeer behulpzaam

Zeer fijn

Jullie winkel is altijd een feestje

Het is een feest om bij jullie inspiratie op te doen en te winkelen voor mezelf, mijn gezin en interieur.

Betrokken en behulpzaam

Positief

Hier een bank besteld en super geholpen door een top medewerkster! :D sfeer in de winkel is altijd fijn en gezellig kortom, super medewerkers!:)

Leukste winkel van Eindhoven!

De wisselende collectie, mooie kwaliteit en vrolijke sfeer!

Leuke winkel met mooie kleren En leuke spullen voor in huis

Uitstekende service

Vriendelijk en deskundig personeel

Heerlijke winkel!

Prachtige zaak met mooie artikelen. Leuke bediening.

Heel aardig, behulpzaam en goed advies!

Gezellig, persoonlijk en kundig geholpen

Zie boven

Fijn winkelen , heel tof behulpzaam personeel

Mooie hedendaagse bohème spullen

Prachtige winkel met fijne, enthousiaste mensen

De winkel is fijn om in rond te kijken; overal zijn prachtige items te zien. De mensen zijn heel aardig en helpen je graag.

Heel tof!

Ik vind Sissy-boy heel aangenaam om te shoppen en het personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.

heerlijke shopervaring

Roermond heeft een erg leuke winkel en ik ben er netjes geholpen. Vriendelijk personeel en mijn pakje werd prachtig ingepakt.

Mooie items voor interieur. Soms wat duur

Prachtige omgeving en vriendelijke mensen. Interieur is soms wat te duur zeker als je 2 dichters hebt die alleen gaan wonen. … sorry. We wouden zoveel meer kopen vandaar

Goede hulp

Goede service, mooie ruime winkel

De verkoopster heeft de moeite genomen om in het magazijn een passend vestje bij mijn jurk te zoeken.

Top ervaring!

Goed geholpen, vriendelijk personeel, heel ontspannen kunnen winkelen. Het personeel voelde goed aan dat ik lekker mijn eigen ding wilde doen. Ontzettend vee mooie, kleurrijke kleding hangt er in de winkel! Fysiek winkel is zo een stuk leuker dan online!

Ik slaag altijd bij jullie.

Heerlijk creatief, botanisch, mooi

Fijne winkel, net veel over geschreven! Check gerust eens Www.aimyourwedding.com

Wilde alles hebben!!!!

Prachtige sfeervolle winkel met fijn personeel!!! Toppers

Leuke winkel om even in te neuzen, relaxte sfeer. Goed personeel

Topwinkel!

Een gezellige en fijne winkelervaring! Lieve verkoopmedewerkers en uiteraard een prachtige winkel met een mooi assortiment! Een winkel waar ik zeker vaker naar toe ga!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg