Vriendelijke, positieve meedenkende medewerkster die ook nog goed was in de aftersales.
Hi Helen, Bedankt voor je aanbeveling! Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de geboden service. Graag tot ziens bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Bij Sissy Boy in Eindhoven zijn ze altijd vriendelijk en enthousiast en ze begrijpen hier de beleving van cadeautjes inpakken. Er wordt hier aandacht besteed aan het inpakken van cadeautjes of het nu klein of groot is, feestje om zo cadeautjes te geven of te ontvangen. Ik kom hier dus graag, mooie winkel met prachtige producten en enthousiaste medewerkers.
Beste Lieke, Bedankt voor deze mooie aanbeveling! Ontzettend fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze medewerkers in Eindhoven. Wij zien je heel graag nog eens terug bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Shop hier altijd en de service is altijd goed. De meiden zijn ook hartstikke aardig!
Hi Twidi, Bedankt voor de aanbeveling! Erg leuk om te horen dat je met plezier komt winkelen bij Sissy-Boy. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Zeer vriendelijk en klantgerichte personeelsleden. Heel goed geholpen.
Hi Maria, Bedankt voor je aanbeveling! Wij vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door de medewerkers. Veel plezier gewenst met je aankopen en graag tot ziens bij Sissy-Boy. Met vriendelijke groet, Lizzy
Behulpzaam en erg vriendelijk.
Hi Danielle, Bedankt voor je aanbeveling. Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze medewerkers in de winkel. Graag tot ziens bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik vind winkelen bij de Sissy Boy altijd leuk. Fijne hulp, gezellige meiden daar, en uiteraard fantastische spullen. Ik kom er graag!
Hi Kine, Bedankt voor je aanbeveling! Erg leuk om te lezen dat je met plezier bij Sissy-Boy komt winkelen! Wij zien je heel graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Lizzy
Kledij die volledig aansluit bij mijn persoonlijkheid en stijl.
Hi Petra, Bedankt voor je beoordeling! Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy collectie. Veel plezier gewenst met je aankopen en wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel vriendelijk en behulpzaam
Hi Carla, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy medewerkers. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lizzy
Prettige middag gehad. Mooie producten.
Hi D.C. Wat leuk om te horen dat je prettig hebt gewinkeld bij Sissy-Boy. Wij zien je heel graag nog eens terug en veel plezier gewenst met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Sissy Boy Rotterdam (en overal eigenlijk) is een fijne shop ervaring. Je bent er geen nummer en krijgt er eerlijk advies van vakkundige mensen die zich inleven in hun klanten. En in mijn geval zich zelfs gesprekken van meer dan een jaar geleden herinneren! Bijzonder…
Hi Nancy, Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling! Wij vinden het ontzettend fijn om te vernemen dat je zo'n goede en bijzondere ervaring hebt gehad in onze Sissy-Boy winkel! Wij zien je heel graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
vibe is amazing, friendly staff! home products are super aesthetic
Top ervaring
Hi Suus, Bedankt voor je aanbeveling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy winkel en de medewerkers. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie, propere winkel met supervriendelijk personeel dat me goed heeft geholpen en me de tijd gaf om te kiezen, heel tof!
Hi Febe, Bedankt voor je aanbeveling! Erg goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen door de medewerkers in de winkel. Wij zien je graag nog eens terug bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Hele mooie winkel (Nijmegen) vriendelijke medewerkers en goede service
Hi Marieke, Bedankt voor je aanbeveling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de medewerkers. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Inspirerende winkel, boordevol prachtige spullen en kleding. Ontzettend vriendelijk personeel.
Hi Martje, Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy collectie. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Erg genoten van het assortiment, de sfeer in de winkel en de dames die me hebben geholpen.
Hi Ilona. Erg fijn om te horen dat je zo hebt genoten van je winkelbezoek. Wij zien je heel graag nog eens terug bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
stijlvol ingericht en pand is heel mooi
Hi Franciene, Bedankt voor de aanbeveling! Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de Sissy-Boy winkel. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Tot de volgende keer
Hi Liuisa, Bedankt voor de aanbeveling! Wij zien graag nog eens terug bij Sissy-Boy. Met vriendelijke groet, Lizzy
Nice!
Hi Jojo, Bedankt voor de aanbeveling! Graag tot ziens bij Sissy-Boy. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik ben wel anderhalf uur binnen geweest en heb zeer veel gepraat. Al die tijd gezellig en professioneel geholpen door 2 verschillende dames. Niets was teveel.
Hi J.M, Bedankt voor je aanbeveling! Erg goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen door de medewerkers in de winkel. Wij zien je graag nog eens terug bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Zo’n mooie inspirerende winkel! Aardig personeel. Altijd leuk om even binnen te lopen. Gisteren een mooie velvet toilettas gekocht!
Hi Marleen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het personeel. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Alles uitstekend. Bij ons volgende Nederland bezoek weer naar sissy-boy, in welke stad dan ook
Hi Pieter, Bedankt voor dit mooie compliment! Wij zien je graag snel weer terug bij Sissy-Boy. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik vind het altijd ZO fijn om even bij jullie te winkelen….. lief personeel en altijd goed behulpzaam!
Hi Henny, Bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat je zo graag bij ons komt winkelen. Graag tot ziens bij Sissy-Boy! Met vriendelijke groet, Lizzy
Winkel ziet er goed verzorgd uit, altijd fijn om even binnen te lopen. Leuke dames die er werken!
Hi Jolande, Bedankt voor je aanbeveling! Erg leuk om te vernemen dat je zo tevreden bent over Sissy-Boy. Wij zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Goed geholpen door behulpzaam personeel.
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg