Leuke winkel en goed geholpen!

Top verkoopster

Ontzettend leuke verkoopster. Ons alle 3 heel vriendelijk geholpen

Prettig

Mooie en kwalitatief goede kleding. Fijne winkels met vriendelijke medewerkers

super

goede vriendelijke service

Leuk winkelen!

Goede sfeer, fijn personeel!

Kom er graag

Wel jammerder er geen terugkoppeling plaats vind na een mail waarin ik toch een klacht had zo’n 4 weken geleden. Verder is het 1 van mijn favoriet winkels. Dus… winkel top. Maar klachtenafhandeling slecht

Fijn personeel

Super goed geholpen

Heel persoonlijk geholpen

Zeer klantvriendelijk en aardig personeel! Top!

Heel vriendelijke en goeie service

Leuke spullen en vriendelijke verkoopster die ons attent maakte op de klantenkaart

Mooie ruime winkel

Groot aanbod dameskleding

Leuk om hier weer eens te zijn.

Winkel was wel een beetje chaotisch ingedeeld, overal en nergens stonden bijv mokken en servies. Ik miste ook wel veel servies dat wel op de site staat. Ik begreep dat de winkel tijdelijk daar zat en daarom was niet alles uitgestald, wel jammer.

Duidelijk & goed!

Heel erg blij met de aankoop van de bank en de hocker. Goed geholpen, lang wachten. Dat was t zeker waard, goed bezorging. Netjes en alles compleet en in orde. 100% tevreden. Een hele tevreden klant !!! Vriendelijke groet, Nathalie

Prachtig winkel altijd iets leuk te vinden. Perfect

Ik vind ierdere keer iets leuk, kleding of deco echt super leuke winkel

Zeer prettige bediening

Mooie spullen

Erg mooie winkel

Mooie, verzorgde winkel met mooie producten

De winkel is ruim, overzichtelijk en medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijke klantgerichtheid in een prachtige winkel

Super leuke dingen gekocht erg blij mee.

Behulpzaam zonder opdringerig te zijn

Prima. Behulpzaam zonder opdringerig. Kleding blijft lang mooi.

Geweldig assortiment kleding en deco

Mooie winkel met kleding en deco Personeel behulpzaam en vriendelijk

Leuke gevarieerde winkel qua aanbod

De stoffen van de kleding, vooral die van de kinderkleding verrassen met elke keer heel positieve. Diepe mooie kleuren, goede stevige structuur en goed wasbaar. Eigenlijk mooier dan ik steeds verwacht van de foto’s op de website.

Vriendelijk geholpen

Leuke winkel, mooie collectie. Vriendelijk geholpen. Leuk gesprek met de verkoopster gehad.

Aangenaam winkelen

Steeds een mooie collectie. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Geregeld interessante promoties wat leuk meegenomen is.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fabulous!

Blijft één van mijn favo stores. Ze hebben altijd super leuke items voor jezelf of om cadeau te doen ;-)

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg