Gewoon goed
Hi Sabine, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Geshopt, geholpen waar nodig en met rust gelaten waar ik dat wilde. Helemaal super!
Hi Melvin, Bedankt voor je beoordeling. . Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne
Kan echt bij alles even bekijken. Ook bedenken hoe zou dat bij mij staan.
Hi Ruth, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je lekker kunt rondkijken. We hopen je nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel vriendelijk personeel. Kon niet beter!
Hi Francine, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen at je tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik heb goed en leuk kunnen winkelen in deze mooie winkel met fijn personeel!
Hi Laura, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je goed hebt kunnen shoppen met vriendelijk personeel! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk, behulpzaam en rustig. Precies wat ik nodig heb bij een bezoek aan Sissy Boy!
Hi Anne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankopen en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Er is altijd wel iets wat ik wil hebben, hopelijk vindt de krijger het ook ;-)
Hi Ronnie, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat je cadeautjes hebt gekocht, hopelijk vindt de krijger het inderdaad ook leuk! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik word altijd fijn geholpen in deze winkel, personeel staat voor je klaar maar dringt niet aan. Mooie spullen te koop en prettige opzet.
Hi Aniek, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je altijd fijn wordt geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik zag een leuke blouse , mijn maat er niet bij. Verkoopster stelde voor deze te laten komen vanuit Breda. Wij waren een week op vakantie in Friesland , in Leeuwarden de juiste maat gepast Iedereen in Tilburg en Leeuwarden , vriendelijk en begripvol
Hi Marcel, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de blouse en we zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Net even anders!
Hi Ingrid, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je tevreden bent! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd netjes en zorgzaam…find iedere keer wat nieuws
Hi Elisabeth, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijke ontvangst en goed geadviseerd! Een Sissy Boy om weer naar toe te gaan als ik in Breda ben!
Hi Yvonne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent met het ontvangst. We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijn, een grote winkel met ruim assortiment
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Wat tof om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk en enthousiaste medewerkers
Hi Ria, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de medewerkers. We zie je graag nog eens terug en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Het is genieten om de winkel te bezoeken. Ik vind het alleen heel jammer dat de grootste kindermaat 146/152, waarom niet tot 176? Zou echt een aanwinst zijn. Nu een groot gat gemist.
Hi Franca, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je kunt genieten van je bezoeken in de winkel! Jouw opmerking over de maten, ik ga dit zeker doorgeven aan de juiste afdeling. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Aardig personeel wat meedacht. Zag ineens andere nog leukere broek en hij was al aangeslagen
Hi Ine, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het personeel, dat ze goed mee hebben gedacht. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel aardige medewerkers in een ruim opgezette winkel.
Hi Peter, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de medewerkers en de winkel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ontzettend fijne en grote winkel. Het personeel is vriendelijk, geeft advies indien nodig maar is niet opdringerig. Wel vind ik het gebrek aan airco een gemis, hierdoor in de zomer zo snel mogelijk naar buiten. Wij hadden medelijden met het winkelpersoneel!
Hi Romy, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de winkel en het personeel! De tip van de airco ga ik zeker bespreekbaar maken. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Het was een nieuwe winkel voor mijn dochter en mij maar we hebben genoten.
Hi Chantal, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat jullie voor het eerst kennis hebben gemaakt met Sissy-Boy! We zien jullie graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel.
Hi Corrie, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Alles in orde, altijd vriendelijk en behulpzaam maar ook niet te opdringerig.
Hi Gitte, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het behulpzame personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtige winkel in een oud bankkantoor. Hier moet je heen.
Hi Afra, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je zo tevreden bent met de winkel! We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtige winkel!!! Een van mijn favorieten voor kleding en inrichting in Nijmegen!!!
Hi Marlies, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Lekker geshopt in een mooi ingerichte winkel, waarbij ik geholpen werd door een lieve en enthousiaste medewerker. Fijne ervaring dus!
Hi Jory, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je lekker hebt geshopt en goed bent geholpen! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Top, goed geholpen en fijne kleding
Hi Trudy, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg