Fijn

Gewoon goed

Geshopt, geholpen waar nodig en met rust gelaten waar ik dat wilde. Helemaal super!

Heerlijk om daar ff in mij uppie rond te lopen.

Kan echt bij alles even bekijken. Ook bedenken hoe zou dat bij mij staan.

Heel vriendelijk personeel. Kon niet beter!

Leuke shopervaring in een mooie winkel!

Ik heb goed en leuk kunnen winkelen in deze mooie winkel met fijn personeel!

Fijn

Vriendelijk, behulpzaam en rustig. Precies wat ik nodig heb bij een bezoek aan Sissy Boy!

Leuke sfeervolle kado’s

Er is altijd wel iets wat ik wil hebben, hopelijk vindt de krijger het ook ;-)

Ik word altijd fijn geholpen in deze winkel, personeel staat voor je klaar maar dringt niet aan. Mooie spullen te koop en prettige opzet.

Altijd wat nieuws

Ik zag een leuke blouse , mijn maat er niet bij. Verkoopster stelde voor deze te laten komen vanuit Breda. Wij waren een week op vakantie in Friesland , in Leeuwarden de juiste maat gepast Iedereen in Tilburg en Leeuwarden , vriendelijk en begripvol

Net even anders!

Super - Gastvrijheid- Helpful

Altijd netjes en zorgzaam…find iedere keer wat nieuws

Gevarieerd aanbod met veel keuze !

Vriendelijke ontvangst en goed geadviseerd! Een Sissy Boy om weer naar toe te gaan als ik in Breda ben!

Grote winkel

Fijn, een grote winkel met ruim assortiment

Attent en goed advies

Vriendelijk en enthousiaste medewerkers

Blijft een heerlijke winkel

Het is genieten om de winkel te bezoeken. Ik vind het alleen heel jammer dat de grootste kindermaat 146/152, waarom niet tot 176? Zou echt een aanwinst zijn. Nu een groot gat gemist.

Aardig personeel wat meedacht. Zag ineens andere nog leukere broek en hij was al aangeslagen

Prettige mensen

Heel aardige medewerkers in een ruim opgezette winkel.

Fijne winkel

Ontzettend fijne en grote winkel. Het personeel is vriendelijk, geeft advies indien nodig maar is niet opdringerig. Wel vind ik het gebrek aan airco een gemis, hierdoor in de zomer zo snel mogelijk naar buiten. Wij hadden medelijden met het winkelpersoneel!

Het was een nieuwe winkel voor mijn dochter en mij maar we hebben genoten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel, vriendelijk personeel.

Fijne winkel.

Mooie en degelijke kleding en accessoires

Alles in orde, altijd vriendelijk en behulpzaam maar ook niet te opdringerig.

Waanzinnig mooi pand!!!!

Prachtige winkel in een oud bankkantoor. Hier moet je heen.

Altijd een feestje bij Sissy Boy

Prachtige winkel!!! Een van mijn favorieten voor kleding en inrichting in Nijmegen!!!

Fijne shopervaring

Lekker geshopt in een mooi ingerichte winkel, waarbij ik geholpen werd door een lieve en enthousiaste medewerker. Fijne ervaring dus!

Top, goed geholpen en fijne kleding

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg