Lekker geshopt in een mooi ingerichte winkel, waarbij ik geholpen werd door een lieve en enthousiaste medewerker. Fijne ervaring dus!
Hi Jory, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je lekker hebt geshopt en goed bent geholpen! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Top, goed geholpen en fijne kleding
Hi Trudy, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Een fijne winkel met leuk personeel.
Hi Mara, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en het personeel. Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Gastvrijheid. Hulpvaardigheid en aandacht.
Hi Annemiek, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Goeie sfeer als je binnenkomten mooie kwaliteit en vriendelijk personeel
Hi Wilma, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je een fijne sfeer ervaart. We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Rosalie, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en het personeel! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Goed advies en vriendelijk geholpen met de aankoop van een jurk voor mijn zoons trouwdag. Heel tevreden.
Hi Yvonne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je goed advies hebt ontvangen en bent geholpen. Heel veel plezier met je aankoop en met de trouwdag natuurlijk. Met vriendelijke groet, Lizzy
vriendelijkheid is bij mij een prioriteit voor het terugkomen in jullie winkel en dat was zeker dik in orde!
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je terug komt omdat het personeel zo vriendelijk is! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijn gewinkeld
Hi Sara, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je fijn hebt gewinkeld. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijn dat jullie doorgegaan zijn met mooie spulletjes verkopen!
Nette overzichtelijke winkel Vriendelijk behulpzaam personeel zonder opdringerig te zijn
Hi Macia, Bedankt voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent met het personeel! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Een sfeervolle en aangename shop - mooi aanbod - vriendelijk en behulpzaam personeel
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het personeel en het aanbod! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ook in Oisterwijk weer gezellig gewinkeld, leuke spulletjes en wat kleding.
Hi Jettie, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je lekker hebt kunnen winkelen. Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie locatie, divers aanbod van prachtige spullen en kleding g
Hi Jos, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het aanbod. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
In Breda bedoel ik dan.
Hi Rieta, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je het een gezellig winkel vindt. We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zeer vrolijk en behulpzaam personeel. De winkel ziet er steeds top uit.
Hi Tine, Bedankt voor je bericht. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Patrick, Bedankt voor beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
prima, goed geholpen, mooi ingericht winkel waardoor je echt geinspireerd wordt.
Hi Danielle, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je goed bent geholpen! Veel plezier met je aankopen en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik vind jullie winkel gezellig, heel vriendelijk personeel. Kom graag even rondsnuffelen als de tijd het toelaat. Ik hoop wel eens dat mijn trein vertraging heeft zodat ik even kan komen rondsnuffelen
Hi Erika, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo het gezellig vindt in de winkel en tevreden bent met het personeel. Leuk dat je stiekem hoopt op vertraging :) Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtig pand. Zeer prettig en vriendelijk personeel.
Hi Thérèse, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je zo tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Een winkel waar ik nooit zonder aankoop de deur uit ga. Op Home gebied altijd vernieuwend. Kleding aanbod dames, is niet geheel.mijn stijl of te duur.
Hi Yvonne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je altijd wat koopt! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie kleding en accessoires
Hi Suzanna, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de collectie. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik ben met heel veel plezier door de winkel gelopen en wat hebben ze toch veel leuks daar!!
Hi Tamara, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je zo tevreden bent met de items! Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie winkel in Tilburg, gezellig daar te shoppen
Hi Hetty, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je het fijn vindt om te shoppen in onze winkel in Tilburg. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Alles is leuk wat er te koop is en ook apart
Hi Marian, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je alles leuk vindt! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg