Super fijne winkel en vriendelijk personeel!

Altijd vriendelijk ontvangen en ik verlaat de winkel altijd met een geslaagd item(s)! Alleen nog even wennen aan de nieuwe inrichting. Ben dol op de HOME producten en die staan nu een beetje verstopt achterin.

Feestje

Práchtige winkel, fijn personeel!

Zoals ik al eerder heb geschreven hele goede service.

Super fijn geholpen !

Mooie zomer collectie, vriendelijk en goed geholpen door medewerkers!

Fijne, klantvriendelijke winkel!

Goed geholpen door vriendelijk personeel!

Leuke items

Er hangt altijd wel iets in de winkel wat ik leuk vindt. Je wordt aardig geholpen en de kleding is van goede kwaliteit.

Aangenaam

Winkelen bij jullie is altijd fijn, het is een goed gesorteerde, niet te overladen winkel met mooie spullen. Je vindt er altijd wel iets naar je gading.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke winkel

Goed geholpen

Feest!!

Het was een feestje in jullie winkel! Super leuke verkoopster en een prachtige winkel

Uitstekend!

Erg leuke ervaring met een mannelijke verkoper op CS Den Haag!

Heel vriendelijk personeel en leuke spullen:)

Altijd raak!

Er is één winkel waar ik altijd slaag en dat is bij Sissy-Boy! En waar je ook komt (ervaring in Maastricht, Breda en Roermond), overal is het personeel enthousiast, eerlijk en maken ze er echt een feestje van. Ga zo door!

Top winkel!

Altijd gezellig om hier te winkelen. Leuke sfeer, mooie kleding en aparte woonaccessoires. Bovendien is het personeel ook nog eens super aardig! Dikke pluim voor Sissy Boy Leeuwarden!

Leuke winkel, wel eens in Maastricht geweest wanneer ik er in de buurt was maar Roermond is dichterbij. Aanrader, vriendelijk personeel doen echt hun best om je te helpen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk geholpen.

Een mooie, grote gezellige winkel. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Originele kleding en items voor je huisje volgens laatste mode

Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen bij jullie in Oisterwijk

Een prettige beleveniswinkel.

Streelt de zintuigen. Prijzen zijn middenklasse,personeel vriendelijk. Fijne plek.

Attent!

Mooie winkel, aangenaam en hulpvaardig personeel.

Leuk shoppen!

De winkel nodigd uit om binnen te gaan

Ben fijn geholpen.

zocht en gevonden, ik blij naar huis.

Een hele fijne winkelervaring!

Ik voelde me van begin tot eind op mijn gemak. Prachtige winkel, stijlvolle collectie en vriendelijk personeel.

Vriendelijk geholpen

Fijne sfeer en vriendelijk geholpen door een medewerkster.

Mooie producten en vriendelijk personeel.

Fijne winkelervaring

Fijne service

Vlak voor sluitingstijd een last minute cadeau gekocht. Werd prima geholpen en cadeau werd nog mooi ingepakt. Erg vriendelijk!!!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg