Altijd vriendelijk ontvangen en ik verlaat de winkel altijd met een geslaagd item(s)! Alleen nog even wennen aan de nieuwe inrichting. Ben dol op de HOME producten en die staan nu een beetje verstopt achterin.
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en dat je altijd iets kunt scoren! Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Práchtige winkel, fijn personeel!
Hi Carla, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling. Tof om te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zoals ik al eerder heb geschreven hele goede service.
Hi Anneke, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie zomer collectie, vriendelijk en goed geholpen door medewerkers!
Hi Annemieke, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je het een mooie collectie vindt en tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Goed geholpen door vriendelijk personeel!
Hi Suzan, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je goed bent geholpen! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Er hangt altijd wel iets in de winkel wat ik leuk vindt. Je wordt aardig geholpen en de kleding is van goede kwaliteit.
Hi Joke, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je fijn bent geholpen en altijd wel iets leuks kunt vinden. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Winkelen bij jullie is altijd fijn, het is een goed gesorteerde, niet te overladen winkel met mooie spullen. Je vindt er altijd wel iets naar je gading.
Hi Marleen, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met de inrichting van de winkel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Goed geholpen
Hi Maja, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Het was een feestje in jullie winkel! Super leuke verkoopster en een prachtige winkel
Hi Sonja, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je het een feestje vindt om te shoppen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Erg leuke ervaring met een mannelijke verkoper op CS Den Haag!
Hi Michelle, Bedankt voor je beoordeling, Fijn om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Stephanie, Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en de collectie. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Er is één winkel waar ik altijd slaag en dat is bij Sissy-Boy! En waar je ook komt (ervaring in Maastricht, Breda en Roermond), overal is het personeel enthousiast, eerlijk en maken ze er echt een feestje van. Ga zo door!
Hi Marjo, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je altijd iets kunt scoren bij Sissy-Boy en dat je zo tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd gezellig om hier te winkelen. Leuke sfeer, mooie kleding en aparte woonaccessoires. Bovendien is het personeel ook nog eens super aardig! Dikke pluim voor Sissy Boy Leeuwarden!
Hi Yvette, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je graag bij Sissy-Boy winkelt. We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke winkel, wel eens in Maastricht geweest wanneer ik er in de buurt was maar Roermond is dichterbij. Aanrader, vriendelijk personeel doen echt hun best om je te helpen.
Hi Mandy, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de winkels en het personeel. Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Hi Astrid, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel! Veel plezier met je aankopen en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Een mooie, grote gezellige winkel. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Hi Hetty, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de winkel en het personeel. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen bij jullie in Oisterwijk
Hi Anneke, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je altijd vrolijk wordt wanneer je bij Sissy-Boy bent geweest. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Streelt de zintuigen. Prijzen zijn middenklasse,personeel vriendelijk. Fijne plek.
Hi Silla, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie winkel, aangenaam en hulpvaardig personeel.
Hi Inge, Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en tevreden bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
De winkel nodigd uit om binnen te gaan
Hi Marian, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat de winkel uitnodigend is. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
zocht en gevonden, ik blij naar huis.
Hi Pauline. Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je hebt gevonden dat je zocht! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik voelde me van begin tot eind op mijn gemak. Prachtige winkel, stijlvolle collectie en vriendelijk personeel.
Hi Bernd, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling! Ontzettend fijn om te lezen dat je op je gemak was! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne sfeer en vriendelijk geholpen door een medewerkster.
Hi Nicole, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met je bezoek. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkelervaring
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkelervaring. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
Vlak voor sluitingstijd een last minute cadeau gekocht. Werd prima geholpen en cadeau werd nog mooi ingepakt. Erg vriendelijk!!!
Hi Annette, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de service. Fijn dat je nog een cadeau hebt kunnen vinden en dat het werd in gepakt! Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg