Je wordt goed geholpen maar niet opdringerig.
Hi Thysa, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Behulpzame medewerkster, léuke collectie, ziet er echt gezellig uit. Ook fijn om zitjes te hebben voor bijvoorbeeld mijn man.
Hi Miriam, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de medewerkers en de collectie! We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Aardige behulpzame medewerkers die echt hun best voor je doen.
Hi Tonny, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent de medewerkers. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijn gewinkeld. Ruim opgezet met grote keuze. Erg vriendelijk personeel? Die ons goed adviseerde. Mijn moeder een jurkje, mijn schoonzus een bloesje en ik een tshirt
Hi Jona, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en de opzet. Fijn dat je ons personeel vriendelijk vindt. Veel plezier met je aankopen! Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd vriendelijke geholpen en deskundig advies. Personeel denkt mee, voelt niet pusherig aan. Mooie winkel met uitgebreide collectie.
Hi Lizzy, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd gezellig om bij sissy boy rond te snuffelen. Kom haast altijd met een aankoop de winkel uit
Hi Astrid, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je het gezellig vindt om bij ons te shoppen. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuk geholpen mooie winkel in Magna Plaza
Hi Truus, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en dat je goed bent geholpen. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Door elk personeelslid begroet, medewerker aan de kassa maakte den praatje met ons. Voelt persoonlijk. Helaas, geen Sissy Boy in onze omgeving. Misschien maar beter, prijzen zijn soms bizar hoog....
Hi Eline, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Broek omgeruild voor nieuw exemplaar. Heel klantvriendelijk! Top service!
Hi Hanneke, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent met de service. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Goede service, aardig en deskundig personeel
Hi Ellen, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met de service en het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel om rustig rond te kijken. Maar ook voor advies nemen ze de tijd voor je.
Hi Jolande, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met het personeel en de winkel! We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie spullen goede kwaliteit
Hi Hermie, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het aanbod en de kwaliteit. Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd weer vol nieuwe stylingset ideeën na een bezoek aan Sissyboy.
Hi Mariëlle, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijn personeel en een eerlijk advies dat is goud waard.
Hi Marianne, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en het advies. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Klantvriendelijk
Hi Jatmi, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijke mensen goed geholpen
Hi Jacqueline, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Top winkel met een fijne sfeer
Hi Daan, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne mooie winkel met altijd wel wat moois!
Erg aangenaam winkel in een totaalconcept. Inrichting zeer gezellig.
Hi Emma, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Kreeg op het laatst wel het idee dat het niet echt gemeend was en dat diegene erop getraind was om de klant veel aandacht en complimenten te geven..
Hi Yvonne, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je het gevoeld hebt gekregen dat het niet helemaal gemeend was. We gaan dit zeker intern doorgeven. We hopen je wel nog eens te mogen ontvangen in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hele mooie sfeervolle winkel ! Voor ieder wat wils !!
Hi Silvia, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de winkel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk en hulpvaardig!
Hi Marlie, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je zo tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Goed geholpen, vriendelijk personeel. Mooie spullen.
Hi Petra, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke winkel, fijne verkoopsters en mooie spullen, echt mijn winkel
Hi Rita, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en het personeel. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Van alles te koop woonaccessoires,kleding kan er altijd weer van genieten. En af en toe leuke afprijzingen. Mijn favoriete winkel
Hi Yvonne, Bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg