Fijne winkel
Hi Hedy, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lzizy
Aardige personnel en heel kindervriendelijk! Mijn dochter voelde zich heel bijzonder en genoot enorm van de aandacht! Een echte aanrader!
Hi Miryam, Bedankt voor je beoordeling. Wow wat een leuke review. Wat fijn om te lezen dat jij, maar ook je dochter heeft genoten! We zien jullie graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ben (weer) goed geadviseerd door Monic. Ben blij met mijn aankopen.
Hi Marijke, Bedankt voor je beoordeling! Tof om te lezen dat je zo goed bent geholpen! Heel veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mijn ervaringen zijn altijd positief.
Hi Marischa, Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en de winkel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
En héél aardig en geïnteresseerd personeel. Fijne ervaring!
Hi Nikki, Tof om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Veel plezier met je aankopen en we zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Tip top
Hi Ethel, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Je word er leuk geholpen en altijd leuke kleding met printjes en kleuren
Hi Ilona, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je goed wordt geholpen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel tevreden over mijn winkelbezoek. Je wordt vriendelijk welkom geheten bij binnenkomst, kleding wordt tijdens het rond kijken in het pashokje gehangen voor je en het personeel denkt graag met je mee.
Hi Lisa, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de service van ons personeel. Heel veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Marianne, Tof om te lezen dat je zo tevreden bent met het personeel en de winkel. Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke verkoopsters en een fijne collectie.
Hi Toos, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en de collectie. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Gezellige winkel, vriendelijk geholpen!
Hi Sylvia, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te lezen dat je tevreden bent en goed bent geholpen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Esther, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik kom hier vaak in mijn pauzes even snuffelen. Kijken of er iets nieuws is. De medewerkers laten je lekker je gang gaan, maar staan wel paraat voor vragen of adviezen. Ik voel me op me gemak omdat ik dan zeker weet dat ik iets koop wat ik leuk vindt, en als ik de winkel verlaat zonder iets te halen, is dat ook okay. Fijne medewerkers die erg vriendelijk en behulpzaam zijn!
Hi Jenna, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en je prettig voelt om bij ons te komen snuffelen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk, behulpzaam.
Hi Pim, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zeer vriendelijk personeel die graag met je meedenkt!
Hi Mosa, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over het personeel! Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heerlijke winkel met veel keuze
Hi Anne, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Je kunt heerlijk struinen tussen de rekken. Vragen worden vriendelijk be antwoord. Evt vouchers worden in overleg verrekend.
Hi Gretha, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent het personeel en de service. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
De winkelbediende wist de verschillende plekken te adviseren waar we best kijken en vergelijken. In ons geval plaids
Hi Chris, Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Wat ben ik toch fantastisch geholpen! Fijn om "onder begeleiding" uit mijn comfortzone te treden. Super blij met mijn nieuwe outfit!
Hi Ceciel, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen! Heel veel plezier met je nieuwe aanhopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Laten je met rust en denken mee als je dat wilt.
Hi Jane, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent en je rustig kunt shoppen. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zoo fijn dat ik weer in jullie winkel kon zijn! Volop inspiratie en goed geholpen! Love it! Liefs, Monique.
Hi Monique, Bedankt voor je beoordeling. Heel fijn dat je weer kan komen shoppen inderdaad en dat je goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heerlijk om weer dat ouderwetse SB gevoel te krijgen. Unieke winkel in oud bankgebouw, echt geweldig
Gezellige dames... warme gezellige winkel met veel leuke artiekelen... ik kom zeker terug..
Hi Nancy, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en de winkel! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zie eerdere beschrijving
Hi Diana, Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi, Tof dat je tevreden bent en ons aanbeveelt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg