Fijne shopervaring. Toffe items en heel aangenaam contact.
Hi Sophie, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel goed geholpen door een hele aardige zwangere dame. Heb door haar hele leuke sneakers gekocht.
Hi Eline, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je zo goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Een mooie winkel die centraal in het centrum ligt. Personeel was ook vriendelijk.
Hi Cheyenne, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de winkel en het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Gio, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat we een goede service bieden! Met vriendelijke groet, Lizzy
Was weer heerlijk.
Hi Saskia, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent en heerlijk hebt geshopt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Geen commentaar Gewoon goed geholpen Ook door hoofdkantoor .
Hi Danielle, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Betere sfeer dan voorheen qua bediening, begroeting, voelde me welkom
Hi Ineke, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Erg mooie spullen
Hi Sissy-Boy Shopper, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt! Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Lizzy
Warme communicatie
Hi Jacolien, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik wilde een stoel kopen en de vrouw die ik om productkennis vroeg had dat helaas niet. Ze deed wel erg haar best om eea uit te zoeken. Toen wilde ik nog sandalen kopen maar dat kon alleen online. Online had ik ook een vraag gesteld of ik mijn 2 zits bank kon inruilen voor een grotere nieuwe. Die service zou ik best goed bij SB vinden passen. Helaas kreeg ik een wat zakelijk koel antwoord. Collectie vind ik meestal zeer verfrissend. Ik winkel graag bij SB
Hi Jojo, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je graag bij Sissy-Boy shopt! Jouw opmerking over de reactie g ik zeker intern bespreken! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik kom terug
Hi Joke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je wilt terugkomen! We zien je dan ook graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Aardige en behulpzame mensen
Hi José, Goed om te lezen datje ons aanbeveelt en tevreden bent met het personeel. Met vriendelijke groet, Lizzy
Goede behulpzame verkoopsters. Leuke kleding en prullaria
Hi Desiré, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en de collectie! Met vriendelijke groet, Lizzy
Goed geholpen
Hi Adri, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prettige winkel met zeer vriendelijk personeel.
Hi Bo, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je het een prettige winkel vindt en je tevreden bent over het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk , behulpzaam en aandacht . Winkel is ook erg overzichtelijk. Ik ben uitstekend geslaagd en ging vrolijk naar buiten , Fijne winkel !
Hi Wilma, Bedankt voor je beoordeling, fijn dat je tijd hebt genomen! Fijn dat je zo goed bent geslaagd. Heel veel plezier met je aankopen en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hoe langer je kijkt, hoe meer leuks je ziet! En super fijn personeel, altijd gezellig en goed behulpzaam.
Hi Jose, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het personeel en de collectie. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Klantvriendelijk, mooie spullen, breed assortiment.
Hi Annie, Tof dat je ons hebt beoordeeld! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de collectie. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel je kan rustig rondkijken zitten niet gelijk achter je aan laten je zelf rustig kijken en als je wat wil vragen helpen Ze je vriendelijk en correct
Hi Rinske, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie collectie waar je altijd vind waar je naar op zoek bent
Hi Cindy, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de collectie. Veel plezier met je aankoop en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie producten Goede service
Hi Loek, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de producten en de service! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke winkel met veel aparte spullen voor in huis.
Hi Kim, Bedankt voor je beoordeling. Goed te lezen dat je tevreden bent met de winkel en ons aanbeveelt. Veel plezier met je aankopen! Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel gezellige winkel ,vriendelijke verkoopsters .Er is heel veel te zien ,qua kleding, mooie interieur spullen,zoals vazen, meubilair , serviesgoed, kaarsen en kandelaars ,gewoon gezellig snuffelen en dan kopen natuurlijk !
Hi Hilde, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent het aanbod! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zie mijn eerdere reactie
Hi Bianca, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel aardig geholpen. En zulke leuke dingen!
Hi Margriet, Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Heel veel plezier met je aankoop en we hopen je graag nog eens te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg