leuke, mooie zaken, heb er al heel wat gekocht, ook in eerste winkjel op de Meir
Hi Else, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je al vaker bij ons dingen hebt gekocht! Ik wens je veel plezier met je spulletjes. Met vriendelijke groet, Lizzy
ik kijk geregeld eens online naar jullie nieuwe items en kom dan graag ook eens in jullie shop kijken, voor mezelf of in de kinderafdeling
Hi Ingrid, Bedankt voor je bericht. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze items en altijd wel even een kijkje gaat nemen op onze webshop! Met vriendelijke groet, Lizzy
Is gewoon prima hoor!
Hi Marjolijn, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Personeel is heel vriendelijk en helpt wanneer nodig!
Hi Jocelyn, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het personeel! We zien je graag nog eens terug in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne, ruime winkel. Aardige en zeer behulpzame medewerkers :) Zelf vind ik het niet super prettig dat ik ern tas moet meenemen, ik raak zo min mogelijk dingen aan die anderen ook hebben aangeraakt ivm COVID -hopelijk snel vaccinatie :)
Hi Elfie, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het personeel. Ik begrijp je opmerking over de tas, ik zal dit intern bespreekbaar maken. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Behulpzaam personeel en super sfeervolle winkel.
Hi Anke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het personeel. We zien je graag nog eens terug in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel leuke kleren en de winkel personeel is super vriendelijk en klant georiënteerd
Hi Agnès, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je zo tevreden bent het personeel en de kleding! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooi aangeklede tafels met servies en woonaccesoires.
Hi Evelien, Bedankt voor je beoordeling. Tof om te lezen dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt. We zien je graag nog eens terug en veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zoals de meeste Sissy-Boy winkels is deze zeer ruim en overzichtelijk ingedeeld waardoor er automatisch een rustige, ontspannen sfeer heerst. De winkelmedewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam, maar niet opdringerig. Ook heel persoonlijke aanpak. Heel leuke shopervaring.
Hi Eline, Bedankt voor je beoordeling. Wat een lieve en enthousiaste woorden. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het personeel en de opzet van de winkel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Evelyn, Tof om te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heerlijk rondkijken en altijd wel iets leuks te vinden wat mee naar huis 'moet'
Hi Mirjam, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je altijd wat leuks kunt vinden. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Absoluut een bezoek waard!
Hi Fre, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het personeel. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik kom graag in de winkel op de Breestraat leiden Het winkelpersoneel is aardig en behulpzaam
Hi Astrid, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het personeel en dat je graag in de winkel komt. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ik was niet echt op zoek maar laat me graag inspireren door Sissy Boy. Ik zie altijd iets leuks wat bij mijn interieur past.
Hi Anja, Wat leuk om te lezen dat je je graag laat inspireren. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijn geholpen
Hi Anja, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je fijn bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Word altijd leuk geholpen
Hi Petra, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je leuk wordt geholpen. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
i love to visit the Sissy Boy shops. ( since the Last 30 year). It is absolutely my Style. All shop assistents are very kind and supportive.
Hi Daniela, Thank you for your lovely words. Good to read that you are satisfied with our staff. We hope to see you soon again. Kind regards, Lizzy
Supersnel, begripvol en vriendelijk geholpen.
Hi Karien, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je fijn bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie winkel in het Antwerpse. Ruim met voldoende aanbod van kleding, accessoires en meubels. Fijn en lief personeel overigens.
Hi Nele, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons personeel en de collectie. Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
leuke dingen gezien, tijd niet geweest
Hi Rolien, Tof dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Goed om te lezen dat je leuke dingen hebt gezien! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd vriendelijke dames en leuke sfeer. Zin in de lente en zomer zo!
Hi Linda, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met ons personeel! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prima zeker aan te bevelen
Hi Ietje, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je ons aanbeveelt en vrolijk wordt van de artikelen. Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Goede ervaringen,
Hi Danielle, Bedankt voor je beoordeling! Tof om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Super lief personeel dat je graag wilt helpen en moeite doet
Hi Meike, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons personeel! Veel plezier met je aankopen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Lizzy
Rustige sfeer, zowel voor dames als voor kinderen super toffe kleding en stijlvolle interieur spullen.
Hi Sarah, Bedankt voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent met onze collecties! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg