Aangenaam winkelen

Rustige sfeer, zowel voor dames als voor kinderen super toffe kleding en stijlvolle interieur spullen.

Vriendelijke verkoopsters met oprecht advies

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke sfeer en mooie artikelen

Ik kom heel graag langs bij sissy boy. Niet elke keer koop ik, maar dan kom ik later gewoon terug.

Super.

Alle complimenten voor dames die daar werken. Excellente service. Bedankt Sissy Boy

Behulpzaam & Vriendelijk

Fijne ervaring. Werd geholpen als het nodig was maar kreeg ook de ruimte om zelf lekker te kijken en te passen.

Alles is mooi

Het is een feest om door de winkel te lopen, mooie collectie en leuk hoe home en kleren door elkaar staan

Vriendelijk en goed geholpen!

Ik kon lekker zelf snuffelen en mooie spullen uitkiezen. Bij de kassa goed geholpen. En fijn dat ik mijn aankoop van de dag voor de lockdown nog mocht retourneren, omdat het te klein was voor mijn zoontje.

Mooie collectie

Weer mooie artikelen.

Fantastische winkel! Mijn huis staat er vol van!

kwaliteit

ik koop er graag, mooie collectie

Zeer vriendelijk personeel

Leuke winkel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Super aardig en heel erg behulpzaam personeel+ bedrijfsleider!!! Echt een mega aanrader. Geeft het winkelen nog meer beleving!!!

Fijne winkelbeleving!

Goed geholpen door 1 van de medewerksters.

Super mooie winkel, vriendelijk personeel, leuke spullen en daarom me goed verwent bij sissy boy!

Super behulpzaam personeel, heel fijn en attent. Goed geholpen

Fijne winkel, mooie items en goed personeel

Goede ervaring in service, vriendelijkheid en aanbod

Zeer positief

Zeer goede en vriendelijke service.

Altijd een feestje bij Sissy Boy Leeuwarden ❤️

Altijd een feestje bij Sissy Boy Leeuwarden. Super lief personeel. En altijd goed geholpen.

Zeer vriendelijk personeel, allesmooi in huiskamersfeer uitgestald. Prettige pasruimte.

Uitstekend!

Vriendelijk personeel, fijne sfeer in de winkel

Fijne winkel

Leuke items, lekker rustig rondkijken en snel afrekenen.

Behulpzaam personeel

Ben goed geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel.

Vriendelijk en hulpvaardig

Geen toevoeging.

Leuk personeel

Leuke collectie, gezellige sfeer!

Wat een inspirerende winkel!

heerlijke winkel met prachtige hebbedingen

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg