altijd leuk en gezellig

Fijne winkel en persoonlijk onthaal van de vriendelijke verkoopsters.

Altijd fijn winkelen

Prachtige spullen allemaal in de winkel!

Fijn en vriendelijk geholpen.

Prettig

Zie hierboven.

aardige medewerkers

Winkel veelzijdig en de verkoopster was heel behulpzaam.

Gezellig voor jezelf of als kado te geven

Altijd weer wat nieuws en net even anders dan anders

top winkel voor steeds weer fijne ervaring, elk seizoen opnieuw!

fijn en vriendelijk personeel, mooi uithangbord voor de winkel! top locatie, top pand, en mooie spullen... echte aanrader

Fijne winkel

Mooie accessoires en kleding.

Relaxed

Rustig geshopt en leuke kleren

Aandacht voor de klant

Op zoek naar een cadeau voor een vriendin, kort uitgelegd in de winkel en ik werd meteen van enthousiast advies voorzien. Er werd met mij meegedacht, zonder pusherig te zijn en er werd aandacht besteedt aan het cadeau en hoe te geven! Super leuk geholpen dus! Ik kom snel weer eens terug.

Sissy-boy arnhem

Leuke winkel! Goed personeel

Alles tip top!

Mooie winkel, goede service, top items!

Een royale winkel waar je op het gemak kan winkelen

De winkel is royaal en heeft veel daglicht. Daardoor kun je vrij en op het gemak winkelen. De medewerkers zijn vriendelijk en nemen alle tijd om zaken uit te zoeken. Alleen waren er weinig medewerkers aanwezig op de vloer, dit zou verbeterd kunnen worden.

Feel good

Hele goede sfeer in de winkel die uitnodigt om rond te kijken, te passen en proberen en uiteindelijk met leuke dingen naar huis te gaan. Vooral de home spullen zijn geweldig. Ik kwam er deze keer voor een cadeautje en weer heel goed geslaagd... ook voor mezelf!

Prettige winkel, aardige medewerkers

Prettige ervaring

De winkel is Den Bosch is echt heerlijk om rond te neuzen. Wat een toffe spullen en kleding. Ik word helemaal blij van deze zaak. Het restaurant is ook super leuk.

Excellente benadering van de klant door het personeel.

Prima gastvrouwen, die voor een goede sfeer zorgen en met een zeer klantvriendelijke houding het de klant naar de zin maken. Vertrouwd!

Prima ervaring

Was fijn weer in de winkel te zijn geweest na hele lange tijd!

Fijne winkelervaring.

Gezellige omgeving

Fijn

Mooie collectie, fijne spullen. Elk Jaar weer heeft sissy boy wat mij betreft een mooie en frisse collectie. Ik word er hebberig van!

Altijd iets leuks!

Altijd iets leuks te vinden bij de sissy boy en gaan bijna nooit met lege handen naar huis.

Leuke winkel, vriendelijke en behulpzame verkoopsters, toffe collectie

Fijn winkelen

Ik ben vriendelijk geholpen en aankopen werd mooi ingepakt.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg