Heerlijke winkel met een mooi assortiment
Hi Bea, Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en het assortiment. We zien je graag nog eens terug 😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk personeel
Hi Josée, Bedankt dat je ons hebt beoordeeld. Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne shopbeleving met aandacht voor de klant! Sfeervol en gepassioneerd
Hi Monique, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw shopmoment. We zien je graag nog eens terug 😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Sissy Boy Gent is gevestigd in een uniek pand. De sfeer van de het pand wordt gecomplimenteerd door de leuke accessoires van de winkel. Er wordt mooi op in gespeeld met het decor. Vriendelijk personeel. Ze pakken cadeautjes ook heel mooi voor je in!
Hi Katinka, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de winkel en de service! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Super schön
Hallo Julia, Vielen Dank! Viel Spaß bei Ihre Einkäufen. Mit freundliche Grüßen, Lizzy
Sissy-boy Hasselt is altijd de MAX♥️♥️♥️♥️
Hi Monique, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Personeel is hartstikke vriendelijk en behulpzaam. Vooral de jurkjes en rokken zijn helemaal mijn stijl. Ook helemaal geweldig voor kleine cadeautjes.
Hi Lily, Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons personeel en de items! We zien je graag nog eens terug.😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Was met kleindochters ( 4 en 7 ) in de winkel die leuke kleding mochten uitzoeken. Wij werden daarbij leuk geholpen. Beiden en ikzelf waren heel blij met de aankopen! Wij komen zeker nog eens terug!
Hi Marjan, Wat gezellig dat je met je kleindochters bent gaan shoppen en dat jullie goed geslaagd zijn! Heel veel plezier met de aankopen.😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel met heel vriendelijk personeel en mooie kleding en accessoires, ik kom er graag ;)
Hi Denise, Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt en graag bij ons shopt! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vijf sterren als de kleding in Europa wordt gemaakt ipv China. Ik hoop dat sissyboy snel haar klimaat verantwoordelijkheid toont en neemt :)
Hi Theresia, Bedankt voor je beoordeling. Ik ga dit zeker intern bespreekbaar maken. Fijn dat je ons aanbeveelt en hopen je graag nog eens te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Lizzy
Heerlijke winkel!
Hi Inge, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je goed bent geslaagd!😍 Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Ongedwongen, relaxte sfeer en mooie spullen. Ik ga nooit met lege handen naar huis, al koop ik “maar” een accessoire of kaartje. Sommige spullen zijn aan de prijzige kant, maar over het algemeen is de prijs - kwaliteitverhouding goed.
Hi Renée, Wat leuk om te lezen dat je nooit met lege handen naar huis gaat! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zo lekker om even een beetje tijd voor jezelf te maken in jullie winkel. Ik kan bezig zijn met mezelf en wat ik mooi vind, maar ook voor mijn kinderen is er ruim assortiment aan mooie kwaliteitskleding.
Hi Hanneke, Wat fijn dat je ons aanbeveelt en zo tevreden bent! Een beetje me-time hoort erbij toch! We zien je graag nog eens terug 😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie spullen, rustig shoppen, prettig geholpen en altijd aardig personeel
Hi Charlotte, Bedankt voor je beoordeling en de aanbeveling! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. Veel plezier met je aankopen 😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Hou van Sissy-Boy! Zou echt alles wel willen hebben ;)
Hi Sissy-Boy Shopper, Tof dat je ons aanbeveelt en zo blij wordt van onze items! 😍 We zien je graag terug in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heerlijke sfeer en heel vriendelijke bediening.
Hi Veerle, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prettig en vriendelijk geholpen.
Hi, Wat fijn dat je goed bent geholpen! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie spullen!
Hi Eline, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de spullen. Heel veel plezier! Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtige items bij SISSY BOY. Leuk even winkelen daar.
Hi Tsjip, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de items van Sissy-Boy! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijkheid en behulpzaamheid!!
Hi Antonia, Tof dat je de tijd hebt genomen ons te beoordelen. Fijn te lezen dat je tevreden bent met het personeel en je Sissy-Boy aanbeveelt! 😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
relaxt winkelen, zoals je bij Sissyboy bent gewend. Ik moest echt even ontstressen, omdat ik net uit andere winkels kwam waar je enorm werd opgejaagd.
Hi Nancy, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat het winkelen zo relaxt was! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtige en inspirerende winkel, erg aardige en behulpzame werknemers. Goed geslaagd, Ik vind het een hele leuke collectie voor deze zomer.
Hi Debora, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de winkel, collectie én de medewerkers! Heel veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Super leuke producten en betaalbaar. Aardig personeel
Hi Nina, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent de producten. We zien je graag nog eens terug!😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel
Hi Kitty, Goed om te lezen dat je tevreden bent met de winkel en de producten! 😍 We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Een winkel waar de klant nog koning is. Mooie spullen verkocht door vriendelijk personeel
Hi Willeke, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent de spullen en het personeel. 👑 Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg