Was er blij mee en zeker dat ik weer kan winkelen , kreeg alle tijd. En heb een prima jurkje gescoord!
Hi Iris, Wat leuk om te lezen dat je gebruikt hebt gemaakt van het 'winkelen op afspraak'. Fijn dat je hier een prettig gevoel aan over hebt gehouden. Veel plezier met het jurkje! Met vriendelijke groet, Lizzy
Met hulp leuke broek gevonden in half uurtje! De winkel ziet er prachtig uit, keuze is reuze!!
Hi Anke, Goed om te lezen dat je bent geslaagd! We zien je graag terug😍. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vriendelijk, goede service en meedenkend.
Hi Diana, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met Sissy-Boy. Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Maartje, Fijn dat je tevreden bent met de service en het advies. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Vrolijke collectie met mooie kleuren en prints
Hi Helen, Tof dat je zo enthousiast bent over de collectie. Wij zijn er trots op! We zien je graag terug bij Sissy-Boy. Met vriendelijke groet, Lizzy
Heel rustig en aangenaam. Het voelt veilig en verantwoord aan en is veel aangenamer dan online winkelen. Een contactloze verstuiver van alcoholgel heeft wel mijn voorkeur boven een handpompje. Het is de enige minuscule opmerking die ik kan maken op een aangenaam winkelbezoek.
Hi Greet, Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Jouw opmerking over het handpopje ga ik zeker doorzetten! Goed om te lezen dat het aangenaam winkelen was, het is veel fijner om de items 'live' te zien dan online! We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
helemaal top
Hi Dave, Fijn dat je zo tevreden bent! 😄 Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Lizzy
altijd gezellig en ongedwongen bij Sissy Tilburg. Weer super blij met nieuwe spullen.
Hi Marjan, Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over Sissy-Boy en geslaagd bent! Heel veel plezier met je nieuwe servies, en met je aankopen die je nog gaat doen! 😄 Met vriendelijke groet, Lizzy
Goed advies gekregen en een jurkje gekocht waarvan ik niet had gedacht dat het zo leuk zou staan kortom een tevreden klant!
Hi Janine, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je goed advies hebt ontvangen. Heel veel plezier met de jurk 👗 Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie, nette, grote winkel met VEEL mooie hebbedingen.
Hi Jolanda, Tof dat je ons aanbeveelt en je heerlijk kunt shoppen bij Sissy-Boy! We zien je graag terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Goede service, mijn maat ( groot) bijna altijd op voorraad. Personeel is altijd eerlijk of items wel of niet staan.
Hi Sally, Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de voorraad en het personeel. Met vriendelijke groet, Lizzy
Hi Nicole, Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijn gewinkeld, goed geholpen
Hi Jacqueline, Fijn dat je een afspraak hebt gemaakt voor het winkelen. Prettig om te lezen dat je goed bent geholpen. 😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Mooie winke met vriendelijk personeel dat je goed advies geeft maar je ook ‘met rust laat’ als je even zelf een rondje wilt lopen.
Hi Erica, Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over het personeel en het assortiment. We zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. De collectie is ook prachtig.
Hi Ilona, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. We zien je graag eens terug! Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel ervaring gehad, alles corona proof. Vriendelijk winkelpersoneel in Maastricht!
Hi Mirte, Fijn dat je tevreden bent met het Private Shopping. We hopen je graag nog eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Lizzy
Leuke laarsjes gescoord
Hi Roelie, Wat leuk dat je bent geslaagd! Veel plezier met je nieuwe laarsjes.😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Prima geholpen en goeie service!
Hi Esther, Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en wij een goede service bieden! Bedankt voor je aanbeveling. Met vriendelijke groet, Lizzy
Prachtige kinderkleding voor echt eerlijke prijsjes. En geen opdringerige verkopers maar gewoon hulpvaardig! Heel tevreden!
Hi Babs, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de prijzen en we hulpvaardige medewerkers hebben! We zien je graag nog eens terug😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Altijd verassende nieuwe artikelen, zowel kleding als spulletjes voor in huis
Hi Nadine, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Sanne
Mooie spullen, sfeervol ingericht. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.
Beste Gemma, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het aanbod. We zien je graag nog eens terug😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
top dat ik binnen mocht zonder afspraak - het was rustig op dat moment. Ik heb daardoor meer gekocht dan ik van plan was omdat de sfeer gemoedelijk en vriendelijk was.
Hi Marianne, Wow wat een positieve beoordeling! Heel veel plezier met je aankopen en we zien je graag nog eens terug 😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Goed en eerlijk advies
Hi Alicia, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je goed bent geholpen! Veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Zo'n mooie gestylde winkel. Heerlijk om weer binnen te zijn. Mooie kaarsen gekocht. Ben echt fan van Sissy Boy Homeland.
Hi Caroline, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de winkel! Heel veel plezier met je kaarsen en we zien je graag terug. 😍 Met vriendelijke groet, Lizzy
Fijne winkel en fijn geholpen door de verkoopsters. Wat een mooie lente collectie, ik vind alles leuk!
Hi Lisette, Wat leuk dat je enthousiast bent over de collectie en dat je zo fijn bent geholpen. Heel veel plezier met je aankopen. Met vriendelijke groet, Lizzy
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg