Uitstekend .prima

Mooie jurk!!

Snelle levering en service

Mooi verzorgde bestelling met persoonlijk tintje.

Super mooie producten!

Super mooie, kwaliteitsvolle producten, snel geleverd en goed verpakt. Alles verliep vlot bij de bestelling en ik zou zeker opnieuw bestellen. Het enige wat misschien beter kan, is dat mijn bestelling in drie verschillende pakjes geleverd werd. Maar dat is misschien gewoon omwille van logistieke redenen en is niet echt een probleem voor mij. Zeker een aanrader, ben zeer tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle verzending mooi product

Prachtige kaarsen, mooie kleuren

Prima verzorgd.

Mooi verpakt, snel geleverd.

Gewoon normaal

Denk dat dat het grootste compliment is in deze rare tijd. Dat ik gewoon het gevoel had “normaal” te winkelen. Geen druk of iets.

Vriendelijk en vrolijk personeel.. veel keuze!!

Wat een vriendelijk en vrolijk personeel.. echt een uitje ! Veel keuze en lekker de ruimte om te kunnen winkelen .. dankjewel!

super

zeer tevreden, snel en goed

Snel efficiënt en ok.

Netjes geleverd

Ondanks dat de bezorging wat lastig verliep de producten los van elkaar verpakt binnen gekregen.

Snel geleverd, prachtige kwaliteit tafelkleed

De informatie op de site was helder. Het tafelkleed werd snel geleverd en heeft een goede kwaliteit. Blij mee.

een prettige service...

Door de op en top vriendelijke verkoopsters was een bezoek aan jullie winkel in Maastricht een feest

Door de prachtig ingerichte winkel en de zeer vriendelijke verkoopsters was winkelen in Maastricht bij jullie een feestje!

Mooi kleding, kwaliteit zeer goed, snelle levering

Mooi product, voldoet aan onze verwachting

Mooie ‘retro’ parasol, we kunnen niet wachten opdat we hem kunnen gebruiken.

Heel fijn!

In coronatijd 30 minuten winkelen in een heel rustige winkel.

Bijna helemaal goed

ik doe niet aan aanbevelingen voor nix en niemand te veel negatieve ervaringen

De producten werden snel geleverd en 3 van de 4 producten in goede staat. De andere heb ik gewassen en het vlekje is eruit gegaan.

Top winkel

Ik word altijd blij van een bezoek aan Sissy Boy. Nu ook weer.... prettig geholpen, nemen de tijd. Mooie collectie.

prettig geholpen met aandacht

uitgebreid kunnen kijken en passen. Goede tips van verkoopster. hulpvaardig met aandacht voor persoonlijke voorkeur/smaak.

Shoppen vrolijk van te worden.

De collectie is vrolijk, kleurig, helemaal mijn smaak. Mede door het fijne, behulpzame personeel heb je een op en top privé shop moment.

Fijn gewinkeld en goed geslaagd

Personeel was top!

Mijn maat jurk zat op een mannequin & ze hebben meteen moeite gedaan om het eraf te halen. Heel klantvriendelijk!

Krijg altijd zin om alles te kopen

Prachtige kleuren, mooie gestylde items. Heerlijke winkel. Mag van mij wel vijf keer zo groot

Leuke winkel

Fijne sfeer , vriendelijk personeel