Leuke items in de sale. Snel ontvangen. Kwaliteit is goed.

Great quality of things!

I loved the gift set I bought for friends, it looks luxurious and authentic.

Plezierig

Goede service en klantvriendelijk!

Heel fijn gewinkeld! Lief personeel, bedankt voor de service ik kom zeker terug! Mooie spullen, ik ben goed geholpen en mijn kadootje is mooi ingepakt, bedankt :)

Vriendelijke en meelevend

Uitstekend en snelle levering.

Snelle goed ingepakte levering.

Snel en goede service

‘S avonds besteld, dag erna in huis en allemaal super mooie kleding en kwaliteit! Helemaal tevreden

Lekker snel en op tijd. Mooie items.

Webshop werkt lekker en snel! Items werden op tijd afgeleverd en communicatie verliep goed.

Mooie artikelen, snel geleverd

De kleding is van een mooie kwaliteit en de levering liep zeer voorspoedig. Goed om te zien dat ze stevige ‘enveloppen’ gebruiken ipv kartonnen dozen waarin veel lucht wordt vervoerd.

uitstekend

bestelling juist ,correct en snel afgehandeld

Superfijn personeel, neemt de tijd voor je!

2 keer geweest voor een bank, uitgebreid te woord gestaan en prima advies. Fijne, gezellige sfeer!

Geslaagd!!

Goed geholpen!

Geen verkooppraatje maar eerlijk advies

Zie vorige blz

Kan niet beter

Mijn tijd kunnen nemen voor het uitproberen van een nieuwe lente garderobe.

Unique

Net als altijd, heel zachte stof!!

super goed

We zijn erg goed geholpen en kregen alle tijd om even rustig rond te kijken ondanks dat we op onze geplande afspraak wat waren verlaat. Heerlijk weer om fysiek te mogen winkelen.

Snel, goed, kwaliteit.

Zeer tevreden over de gehele afhandeling tot bezorging.

Perfect!

I love the product's quality and service.

Snelle levering, items vielen tegen

Mijn bestelling werd snel verzonden. Helaas vielen de items tegen. De kleur was niet zoals op de website en de maten vielen erg klein

Snel geleverd goede kwaliteit

Ik had 2 jurken besteld. Ze 2aren snel geleverd en netjes verpakt. De jurken zijn van goede kwaliteit en mooi van kleur.

Goed geregeld in mijn favoriete winkel!

Heerlijk om weer even te shoppen. Alles was goed geregeld en echt volledig Corona proof! En mooie collectie!

Fijne en erg mooie winkel. Ze laten je fijn zelf rondkijken en ze zijn erg vriendelijk. Mooie kleding gekocht voor het hele gezin.

Vlotte levering!

Vlotte levering ondanks de drukke tijd bij de postbezorgers! Goede kleding! Een tevreden klant!

Heerlijk gevoel om na zo’n lange tijd weer te shoppen

Heel positief

Tapijt is zooo mooi in mijn kamer, geniet ervan.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg