Alle producten perfect en snel ontvangen.

De tafeltjes zijn hartstikke leuk. Jammer dat het grijze tafeltje in het echt een bruin tafeltje is. Katoenen trui is heerlijk zacht en de kleuren zijn mooi.

Een complete winkel waar ik nooit met lege handen wegga

Altijd een genot om even binnen te lopen

Mooie decoratieve items!

Snel en goed

Goede kwaliteit en snelle service

Snel, zorgvuldig, betrouwbaar

Online besteld en op de afgesproken dag en tijd bezorgd.

Fijne winkel!

Altijd behulpzaam en vriendelijk!

Leuke blouse leuke kleur

Leuke blouse alleen de onderste drukker is er al af na 1x dragen. Beetje jammer nu zit hij voor toch in de broek maar mag niet mogen voor een blouse die bijna 70 euro is volgens mij. Krijg er leuke complimenten over.

Snelle bezorging en mooie kwaliteit

Online bestellen ging gemakkelijk en heel fijn dat de maten ook normaal vallen zodat je direct het juiste product in huis kan halen.

Mooie artikelen.

Had veel nodig ivm het inrichten van een praktijkruimte. Dat lukt beter in de winkel dan online. Mooie spullen, fijne winkel en enthousiast personeel. Heel tevreden.

Gastvrij!

Hele fijne sissy boy winkel met mooi uitgestalde kleding en woonafdeling. Vriendelijk geholpen en ondanks de bijzondere omstandigheden rondom het coronavirus een fijne shopervaring

Goede ervaring ook leuk personeel!

top

snelle bezorging

Leuke winkel om te shoppen.

Mooie spullen en aardige mensen in de winkel.

Prima ontvangst

Geen verder commentaar

Warm en welkom gevoel, prettige sfeer en daardoor nog meer zijn om te kopen!

Heel prettig en super vriendelijk en goed advies!

Alles in 1 winkel!

Goede kleding, mooie kleuren en alles goed te combineren

Goede service!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk en adequaat geholpen.

Vriendelijk en adequaat geholpen.

Super leuk !

Echt super na al die maanden weer even te kunnen winkelen en leuke artikelen op de kop te tikken !

Privé winkelen, gezellig en behulpzaam personeel, mooiee nieuwe collectie

Het was fijn dat wij op ons gemak rond konden kijken en waar nodig om hulp konden vragen. Winkelpersoneel was erg vriendelijk en behulpzaam. Bijna net zoals vanouds winkelen, alleen dan met de winkel helemaal voor jezelf ;)

Fijn en prettig!

Fijn en prettig!

Heeeeerlijk struinen door de winkel

Een groot boeket voorjaarsbloemen van top kwaliteit

Fijne winkel, mooie spullen

De shop is weer helemaal klaar om mensen te ontvangen. Het is fijn om daar een half uur rond te kunnen kijken.

Een uitje

Fijn geholpen, we kregen alle tijd een ruimte. Leuk nieuw setje gekocht, blij mee! Was echt even een uitje in deze gekke tijd. Hoop dat jullie snel weer volledig open mogen.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg