Best en mooie product

Verzorgde en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijn om weer echt in de winkel te zijn.

Goed geadviseerd en geholpen. Geslaagd.

Mooie spullen , gezelligheid en nieuwe inspiratie

Heerlijk weer even in een echte winkel, passen en gezelligheid

Prettig, professioneel en servicegericht!

Fijne winkel met prettige, servicegerichte medewerkers!

Altijd een feestje

Leuke collectie, gezellige meiden die niet opdringerig maar wel snel hielpen. Altijd een feestje. Wel koud in de winkel

Mooie kwaliteit kleding

Ik hoop dat deze shop in Hoorn blijft!

Fijn geholpen

Lekker gewinkeld op afspraak

Stevige en lekker zittende loveseat

Ik ben heel tevreden over de Amsterdam Velvet Seat. De stof is zacht en glad. De stoel is stevig en de kussens zitten echt lekker. De stoel is een eye catcher in de kamer.

Goed geholpen en alle ruimte om te winkelen

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Vanwege tijdgebrek geen gelegenheid om alles in te pakken. Daarom kregen we inpakpapier etc mee naar huis. Superaardig!

Hier worden we weer blij van !

Samen met mijn zusje heerlijk rustig rondgekeken en gepast. Blij met alle vrolijke kleuren en het vriendelijke personeel ! We komen graag snel weer terug!

Was top ! Ik werd goed geholpen en heel vriendelijk

Was top ! Heel vriendelijk en ik werd goed geholpen.

Gezellig winkelen,top!

Gezellig winkelen,leuke uitstraling ,voor ieder wat wils.

Mooie winkel

Hele mooie en gezellige winkel in Hoorn. Aardig en behulpzaam personeel. Je vindt er altijd wel iets moois.

Mooie sjaals

Goede kwaliteit, kleuren zoals ik verwachtte op basis foto's, Fijn formaat

Jurk precies als op de afbeelding

Prima prijs/kwaliteit verhouding en maten kloppen Snelle levering en goede informatie daarover

Orima

Alleen veeeeel te veel inpakplastic. Voor elk product een gigantische plastic zak. Dat kan echt niet meer. Ik zal dan ook nooit meer iets online bestellen. Aan de producten lag t niet, die waren naar verwachting goed.

Gister besteld en vandaag in huis. Bijkomend voordeel zijn de lage verzendkosten. Super!

Super attente klantenservice

Een klein dingetje uit mijn bestelling was in de verkeerde kleur geleverd, het leek erop dat het in de bestelde kleur niet meer leverbaar was, maar toch lag het ineens in mijn brievenbus.

Goed geholpen

Goede beleving

Geweldig!

Een heerlijk uitje, na al het wandelen en fietsen!

Wat een feest!! Heel fijn geholpen en goed geslaagd!

Gezellige en behulpzaam.

Winkelen bij de sissy boy in groningen is altijd fijn! Als je komt om alleen rond te kijken laten ze je rustig je gang gaan maar als je gericht komt shoppen kunnen ze erg goed helpen. Personeel is vriendelijk, spontaan, gezellig, behulpzaam en pro-actief zonder vervelend over te komen!

Behulpzaam, vriendelijk

Werd vriendelijk verwelkomt, liet mij rustig rondkijken, voelde mij niet opgelaten omdat ik de enige klant was. Ze heeft mijn aankopen mooi en goed ingepakt. Ben erg tevreden over dit filiaal

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg