Geweldig!

Een heerlijk uitje, na al het wandelen en fietsen!

Wat een feest!! Heel fijn geholpen en goed geslaagd!

Gezellige en behulpzaam.

Winkelen bij de sissy boy in groningen is altijd fijn! Als je komt om alleen rond te kijken laten ze je rustig je gang gaan maar als je gericht komt shoppen kunnen ze erg goed helpen. Personeel is vriendelijk, spontaan, gezellig, behulpzaam en pro-actief zonder vervelend over te komen!

Behulpzaam, vriendelijk

Werd vriendelijk verwelkomt, liet mij rustig rondkijken, voelde mij niet opgelaten omdat ik de enige klant was. Ze heeft mijn aankopen mooi en goed ingepakt. Ben erg tevreden over dit filiaal

Prima medewerkers

Een hele bijzondere ervaring om zo te shoppen. En goed geslaagd. Ruim voldoende tijd.

Fijne ambiance

Heerlijk om weer rond te lopen, me te laten inspireren door mooie woonaccessoires, heerlijke winkel!

Fijne hulp gehad en super vriendelijk personeel.

Altijd een leuk moment om weer bij Sissy Boy in Tilburg te komen.

Snelle levering en afhandeling retour

Levering was snel en de kosten voor vending Euro 1 vind ik helemaal ok. Helaas heb ik wat retour moeten sturen. Dit is erg eenvoudig, zoals het hoort. De afhandeling van het retour is binnen enkele dagen en terugbetaling kort daarna.

Heel mooi kussen en snelle service

Heel blij met mijn kussen, precies zoals de omschrijving. En snelle en goede levering. Geen verbeterpunten.

Niets op aan te merken!

Snelle en zeer goed verpakte levering van een kwetsbaar product.

Makkelijk om terug te sturen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel goed verzorgt.

Heel goed.

Heel snel na bestellen hebben we een prachtige stoel ontvangen. Een eye-catcher voor onze woonkamer!

Snel en goed

Besteld en snel ontvangen

Warm

Blijheid vrijheid kwaliteit

Blijheid van fysiek shoppen, al is het maar voor even

Hulpvaardig

Heel fijn dat het weer kon. Ik ben heel goed geholpen door de meiden . Zeer vriendelijk.

Super fijn gewinkeld,

Zelf mogen kijken, en als we hulp nodig hadden, meteen paraat! Kleding wat we gepast hebben en niet gekocht, konden we neerleggen en werd opgeruimd!

Perfecte Sissy Boy winkel!

Mooi product, goede kwaliteit. Heb jullie website pas ontdekt maar ga zeker meer bestellen bij jullie! Mooie kleding

Snelle levering. Goed verpakt. Mooie producten.

Mooi dranktafeltje met moderne twist gekocht. Mooi materiaal en formaat.

Snel en goed

Mooie shirts, snel bezorgd

Erg goed!

Erg klantvriendelijke bezorgers; de bank werd in elkaar gezet en het afval werd op verzoek meegenomen. Vriendelijke jongens.

Prina

Heerlijk!

Heerlijk, ontspannen, vertrouwd, persoonlijk, prettig!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg