Heerlijk!

Heerlijk, ontspannen, vertrouwd, persoonlijk, prettig!

Super leuk

Snel en goed

Nette en snelle verzending!

Het product was goed beschermd ingepakt en snel verzonden. Product zelf mooi en helemaal naar wens!

Goed!

Great service and fast delivery. Very happy with purchase.

Makkelijk besteld, prima geleverd

Bestellen via website ging prima, netjes door DutchNed aan huis geleverd tot in de woonkamer.

Super toffe bank!

Mooie kwaliteit/stof. Geeft echt een luxe uitstraling. Bezorging was prima, netjes geleverd op de afgesproken datum en tijd. 1 tip: tussentijds misschien even een status update geven over de bestelling/verwachting qua levering. Het is toch een groot bedrag dat je betaald en dan kan zo’n bericht tussendoor geruststellend werken.

Fijne sfeer, leuk aanbod

Ik slaag eigenlijk altijd wel..

Helemaal fijn!

Zxx

Erg leuk shopping uurtje! Shopping therapy doet veel!/

Mede door de vriendeljke en flexibele opstelling van de verkopers. Ook goed meegedacht!

Speciaal

Speciaal

Super lieve enthousiaste meiden

Leuke spullen lieve medewerkers

Fijn om collectie zelf te kunnen zien ipv online

Bijzonder prettig

Prima winkel; leuke mensen

Top geregeld

Goede shop sessie gehad. Persoonlijke aandacht, tips en hulp qua maten etc.

Persoonlijke aandacht en voelde de vrijheid om alleen met kaarsen de deur uit te gaan. Niets opgelegd gevoel

Warm bad heel welkom in deze tijd.

Ik had 20 minuten kunnen reserveren, de afspraak van de dag ervoor moest ik helaas afbellen. Ik werd toen ook heel vriendelijk te woord gestaan, dat ze blij waren dat netjes afbelde. Het winkelen was super, fijn geholpen en goed geslaagd.

Gelukkig had ik 30 minuten

Heerlijk zowel woonassecoires als kleding shoppen

Fijn

Genoten. Goed advies.

Prettige sfeer

Voor mij is deze winkel echt een topper met onwijs leuk en behulpzaam personeel. In een korte tijd is mijn garderobe weer aangevuld is. Ik ga zeker terug al is het voor de gezellige sfeer..

Vriendelijke hulp bij shoppen. Het was vlot en gezellig. Fijn een stukje persoonlijke aandacht

Vlot en vriendelijk

Ruim opgezette winkel met vriendelijk personeel

Alle tijd en ruimte om zelf door de winkel te struinen en vragen/hulp te stellen. Vriendelijk ontvangst. Men komt je helpen als je erom vraagt, dus geen opgejaagd gevoel.

Snelle bezorging, heldere communicatie, kwalitatief mooi product

Aanbevolen

Saal van Zwanenbergweg 10