Heerlijk!!!

Dikke duim voor het personeel in Enschede. Dit is echt wel mij favoriete winkel!!!

Lieve meiden en van alles wat

Behulpzaam...ruime mooie winkel en van alles wat. Ook mooie combi's zoal in kleding als interieur!

Echt een aanrader!

Word binnen de verwachte levertijd bezorgd, top!

Heerlijk om weer even rond te kijken in de winkel

Een erg prettige en gastvrije benadering van de verkoopsters

Een erg prettige en gastvrije benadering van de verkoopsters. We hadden ruim de tijd om te winkelen. Voor het eerst een private shopping ervaring!

Top service!

Super meiden! Ze zijn zooo lief en behulpzaam!

Zo fijn om weer een keer te winkelen en lekker rond te lopen

Top winkel met leuke mooie spullen

Super goede private shopping experience

Ik had een afspraak om kleding uit te zoeken voor een speciale gelegenheid. Het team van Sissy-Boy Tilburg stelde me op mijn gemak, dacht goed mee en alle meiden waren super hulpvaardig! Hartstikke bedankt!!

Perfect!

Het is perfect geregeld als je iets online regelt. Makkelijke online bestellen en snel thuis. En heel goed verpakt.

Snel besteld, snel geleverd

Zie boven

Goed geregeld!

Snelle levering en goede producten. Helaas waren de producten niet voor mij geschikt, maar dat lag niet aan het product.

supersnel met tijdige en juiste verzend-info

dat staat al hierboven

Kwaliteit en prijs goed in verhouding

Meerdere sale items besteld. Mooie kwaliteit en leuke prijzen in de sale. Snelle service Tip is wel om items die volledig uitverkocht zijn van de site te halen of dit direct te melden bij de afbeelding

Erg snel geleverd. Wel erg saai ingepakt voor zo n mooi produkt.

blij met mijn aankoop

leuke keukendoeken; mooie kleuren, fijne afmetingen, snel geleverd. Fijn, dat Sissy-Boy er is!

Heel tevreden met de meubels en de service van de Gentse sissy winkel een top mensen ‘

Alles was top behalve hoed. Hij was geplet! Niet goed ingepakt! Nu uit de vorm! Heel jammer! Laatste exemplaar met korting, daarom heb ik niet teruggestuurd

Geleverde trui voldoet aan de verwachting en is op tijd geleverd.

Geleverde trui voldoet aan de verwachting en is op tijdgeleverd.

Relax winkelen

Het is wennen in het begin, maar hoe fijn weer in een winkel rondlopen!

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers

Snelle service en een prachtig product, ik ben erg blij ermee!

Heel tevreden.

Snelle levering. Kwaliteit artikel super mooi. Heb het aanbevolen bij vriendin. Zij heeft het ook gekocht.

Excellent delivery service

No limit of purchase in order to get free delivery... that's give me so much stress free to shopping online on Sissy-Boy Website.

Goede snelle service.

Goede snelle levering.

Snelle service, weinig verzendkosten en mooi produkt!

Een bestelling geplaatst en een zeer snelle levering met lage verzendkosten! Sissy Boy heeft altijd een leuk assortiment met goede produkten!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg